BtlMlkNz 2prensannesi2008 Tahmin yürütüyoruz zaten Dr değiliz kaldı ki Dr lar bile yanılabiiyor . Rabbim ne derse o olur , kabulümüz .
[silindi] 2prensannesi2008 birde erkek bebeklerde göğüs ucu çok kararıyor diyolar doğru mu sizinki erkekmiş
Ervaerva [silindi] bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü ablamın ilk gebeliğinde herhangi karattı olmadı kız doğdu ikicisinde bildigin kapkara oldu ve erkek oldu
[silindi] 2prensannesi2008 ilginç bugün gördüm de bayağı bi kişi bu konuda iddialaşmıştı koyu koyu diye kusura bakmayın 😂
2prensannesi2008 [silindi] bilmiyorum ben hala erkek olduğunu kabullenmedim bana kız gibi geliyor çünkü erkeğe dair hiçbir belirtim yok 🤔
Ervaerva 2prensannesi2008 erkeğin belirtileri beler oluyor bilgi verirmisin bnm mesela 3 aylıkken oynamaya başladı
2prensannesi2008 Ervaerva internetten baktım bnde erkek belirtilerine ama tutmuyor ilk oğlumsa sabahları bulantım kusmam olmadı sırt ağrım bel ağrım olmamıştı ama bu seferki farklı
2prensannesi2008 Ervaerva evet erkekmiş 🤭 yani iki hamleliğim farklı ben bunu hep kız diye düşündüm farklı olunca