Aleynabardak 10 haftaligim bendee asiri mide bulantim vardi 6 haftadan beri cok sukur gecti sadece halsizlik ve surekli uyuma istegi var 😂 onun harici normal
Rabis123 Mzgnylmz sıkıntı yapma benim adetim düzensizdi adetime göre 9 haftalık olması lazım , geç döllenmeden olabiliyormuş.. inşallah kalp atışını duyarsında için rahatlar 🥰
Hlmdmr 7+2 olduk bizde bulantı ve mide ekşimesi var 3. Gebeliğim 2 kızımda daha çok bulantılarım vardı bunada şükür.. Inşallah kısa zamanda bu süreçleri atlatiriz
Seda1992 Bende de içten kanama var dedi fitil kullanıyorum yarın da kontrolüm var bende korkuyorum birsey olacak yada olur diye
iremgun Seda1992 progestan vermiştir mutlaka düzenli olarak kullanın kanama alanının azalarak bitecektir inşallah.
Tuugcee Seda1992 fitil bende kullandım 4 adet makattan alıyordum endoldu benim kullandığım kesenin etrafında kanama alanı var seninde mi öyle 🌸
Seda1992 iremgun evet progestan kullanıyorum bugün kontrolden geliyorum devam ediyor hala kanama kullanmaya devam et dedi
iremgun Seda1992 antibiyotik gibi saati saatine alın mutlaka. Muhtemrn günde 2 kezdir. Vajinal mi alıyorsunuz ağızdan mı? Bol bol su için en az 3lt günde. Ve yatarken ayaklarınızın altına yastık koyun yani bir yükselti yapın