iremby hellobaby0 ayy ayni beni anlatmissin ya gercekten belirtiler birebir gibi yani günümüzde ayni cok merak ettim acaba cinsiyetlerimizde ayni midir 🙈😊
Melike_shn Mermicekim ahh ahhh sormayın artik kendimi dinler oldum midrm.bulanacakmi midem bulansın vs gibi imsan ister isitemez soylenenleri takiyo yani sahsen ben oyleyim
iremby hellobaby0 amin insallah aynen haberleselim 🥰 ben simdi subat sonu 2li test için cagirdi doktor o kontrolü bekliyorum. 12 haftalık oluyoruz subat sonu belki cinsiyetide belli olur tahmin falan olur 🙈
SeymaCigdemBugdayci hellobaby0 toprak hariç gerisi aynı ben :( herşey mı tatsız tuzsuz gelir bir tek fast food ya da et türevini tiksinmeden yiyebiliyorum 😔 acıkınca midem daha da bulanıyor o an yiyeyim desem mide bulantısından yiyemiyorum ağzımda büyüyor resmen
hellobaby0 SeymaCigdemBugdayci Az ama sık yemeliyiz acıkma hissi olmadan birşeyler yemek gerekiyor yoksa bulantı bende de oluyor ve daha çok yediğimi hissediyorum 🙄😅
Mzgnylmz Merhaba hanımlar adet tarihime göre 7+4 ama gecen hafta ultrasonda doktor 6 haftalık oldugunu söyledi ve sadece keseyi görebildik aynı durumu yaşayan var mı
iremgun Mzgnylmz geç döllenme olmuştur telaş yapmayın, inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyarsınız 🤲
Elifgokce Mzgnylmz benimde geç döllenme oldugunu söyledi doktor normalde 10. Haftaya girmem gerekiyordu
Tuugcee 1kbtatli_ aynen canım benimde ilk gebeliğim rabbim sağlıkla kavuştursunda kalp atışını duydunuz mu 🤲☺️