Smyrayldrm Hamileadayibiranne hamılelıgın nasjl gecıyo. Cnm canın ne ıstıyo mesela 🥰mıde bulantısı mıde yanmam varmı 🥰
Hamileadayibiranne Smyrayldrm mide bulantısı hat safhada ama bir türlü kusamıyorum😊😊 deli gibi aşerdiğim bir şey yok şuan için ama ufak tefek oluyor benimde adı lazım değil bir yaz meyvesi istedim sadece onu 2 günde buldu eşim 🤣🤣
Tuugcee Hamileadayibiranne Hayat küçük mucizelerle dolu gerçekten geçmişi unutup önümüze bakıp güzel günler görürüz inş 🤲❤️
momof3 Tuugcee 9+0 olduk 💖 En son 6+5 te gittik kalp atışını gördük çok şükür.12+5 te tekrar kontrolümüz var cinsiyet tahmini yapacak doktorumuz 🙂🙂Çok merak ediyoruz iki kızım var bakalım bu bebis ne olacak
Mom61 Hamileadayibiranne Çok teşekkür ederim canım dikkat ediyorum şuan hayırlısı Rabbimden artık 🤲🏻🥰
Smyrayldrm Hamileadayibiranne bende kusamıyrm ya bulantım cok oluyo benım canm ıstıyo ya herseyı 😄😄mıde yanmam gaz cok oluyo cnm
Kumral5 Tuugcee İnsallah canim insallah tek isteğim bulantisiz rahat rahat isimi gucumu yapabilmek eski gunlerdeki gibi 😌
Guneyyli Tuugcee 8+2 den selamlar 😅 Bende de bulantı yok ama hazımsızlık hat safhada özellikle de akşam yemekleri sonrasında. Böyle olan ve çözüm bulabilen var mı?
Tuugcee Guneyyli merhabalar , hoşgeldin sağlıkla geçsin günler inş 🤗🥰 valla benim böyle sorunlarım çok olmuyor ama elbette fikri olan vardır 🤗
Guneyyli Melike_shn hiç öyle düşünme ! Çünkü bazıları sadeceee baş ağrısıyla bile bu dönemi geçirebiliyor