deletedmom162 sizce var mı? Ben görüyorum sanki silik bir çizgi 🙏 Inşallah bu sefer tutmuştur reglime 3 gün var
Mine23 deletedmom162 var canım daha çok yeni adetin geçikirse tekrar Bi dene. Yada kan testi yaptır daha garanti
Nurunannesiii12 deletedmom162 hayırlı olsun var görünüyor. Saglik li bi hamilelik hayırlı bi evlat olur insaAllah . Çizginiz çok belirgin kan testi verin doktorunuz la iletişime gecin kontrolller baslamali
deletedmom162 Aralık ayında kimyasal geçirdim dua edin lütfen bu sefer hayırlı sağlıklı bebeğim olur. Sağlıklı gebelik geçireyim 🙏
Ozgebtn deletedmom162 adetin geçince kan testi yaptır 2 güne bir de tekrarla testi 1500 ü geçince bi kadın doğuma muayeneye git hayırlı olsun 💐
hanibazen Hayırlı olsunnn sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun ben de gördüm gayet var silik bir çizgi:)
deletedmom162 hanibazen çok teşekkür ederim nasıl desem nasıl tarif etsem hem korku hem heycan çok korkuyorum inşallah sağlıklı gebelik olur
Aysen3434 deletedmom162 ayy kıyamamm benimki daha silikti pozitif çıktı. Ama reglimi 3 gün geçtiğinde yaptım. Hemen kan ver benceee 🥰🥰
deletedmom162 Ozgebtn Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏❤ Rabbim dileyen istiyen herkese hayırlı evlat versin sağlıklı gebelik nasip etsin
Serenat deletedmom162 benimkide böyleydi canım şimdi 7 aylık hamileyim☺️Gözünaydın saglıklı dogsun inşallah