Nevinn e yani canım herşey de bi yere kadar tabi insanın hevesini görmezden gelmeleri de ayrı bişey tabi neyse
Kızlar önerilerinize ihtiyacım var...
Deletedmom404 aynen öyle canım sınır olmamak elde deil
AyeGlKarabulut Bizimki de sanırım bu grupta olacak 😀 Keşke alsaydı da ben beğenmeseydim almadı diye konuşmak daha kötü 🤨
Nevinn bence herşeyi siz beğenin ona ödetin çok meraklıysa yardıma yanında gitseydiniz keşke
MerveKontakay canim ah goturse yanında teklif dahi etmedi
Nevinn ee o alıyorsa alsın sende bir yandan alıp baksana, örneğin odasını alın kayınvaliden almaya kalktığında anne biz odasını “ve ya her hangi bir şeyi” aldık sen şunu al onu almadık gibisinden yaparsan hem kırılmaz hemde sende almış olursun. o alırsa alsın sende onun aldıklarına bekleme yani sende al sanırım çaktırmadan kendi istediğini yapmış olursun 😊
Nevinn işte ilk çocukta böyle oluyor sen almak istiyorsun ama kimse fırsat vermiyor😂 Sen snirlerini hiç bozma bence beğenmedğini ver birilerine
aesma Aynı durumdayız kendi annem çeyiz dizer gibi aldı sma kayınvalidemde tıkyok ve erken doğum yapma olayımıda biliyor sadecd bir tutturmuş isim şu olsun diyip duruyor
Prensesininannesi evet ya sinir bozucu çok ama boşver canım ben takmıyorum artık 🙁
MerveKontakay aynen canım artık öyle yapicam bende 😔