Merve3855 Merhabalar hanımlar gögüs ucu yaralanması ağrıması için gümüş kapak diye bir şey duydum yara olmasını engelliyomuş sanırım Bi bilgisi olan var mı Acaba
mercimeginanne Merve3855 bnde çok okudum hemen aldım arada bir takıyorum alışsın diye bakalım doğum sonrası ie yarıycak mı merakla bekliyorum 🙈
justwaiting Merve3855 evet doğumdan birkaç hafta önceden takmaya başlıyorsunuz, göğüs ucunun yara olmasını engelliyor, nemli tutuyor. Cogu kişi krem yerine bunu kullanıyor hatta,ben de alacağım
BebegimleYeniHayat_34 Merve3855 Trendyol dan almıştım bende 150 TL di o zaman indirim vardı şuanda indirim günü bulabilirsin silvrmom almıştım
Merve3855 mercimeginanne eğer gerçekten işe yarıyorsa çok iyi bişey benim gögsüm şimdiden kabuk bağlıyor 20 +3 ama sebebini bilmiyorum sütümde geldiği için mi acaba kullanan birisi bilgi verse keşke de ona göre alsk bizde 😂 sen almışsın ne güzel
Sedaerhan mercimeginanne ne kadara nerden aldınız 925 değil 999 ayar alın demişlerdi hep burda indirim bekliyorum 300 küsür
mercimeginanne Merve3855 Allah Allah erken değil mi süt için bnm 32. haftam daha gelmedi 🙈 gözeneklerde tıkaçgibi tabaka oluştu. Birgün gümüş kapağı sabahtan akşama kadar çıkarmayı unutmuşum yumuşamış yıkadım şimdi temizlendi uçları eğer öyleyse al kullan dicektim ama seninki farklı durum belli ki
Merve3855 mercimeginanne aynen ben doktora sordum bazı hamilelerinki erken geliyomuş sonra kesiliyomuş doğumdan sonra geliyomuş doğuma kadar hiç kesilmeyende varmış tabi 😂