senaack Merve8494 bende onlardan alıcam ama ıslak mendili ilk zamanlar sürmek istemiyorum tenine siz yıkayıp mı süreceksiniz
Merve8494 senaack yok hayır yikamicam instagramda mühendisinoglu var içinde katkı maddesi olmayan güvenilir ürünleri paylaşıyor onun dediği islak mendili aldım o yüzden yıkamadan kullanıcam benim aldığım sleepy yeşil paket sirkeli olan
minikfare1 zeyyn pampers pure, ıslak mendil almadım pamuk aldım bolca ılık su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum.
senaack Merve8494 peki birde bebekler doğunca yıkarken vücutlarına sabun kullanılıyor mu köpük sabunlar varmış
Merve8494 senaack göbeği düştükten sonra yıkadığınızda kullanabilirsiniz bebek için uygun olanından ben ebebegin sampuanini aldım köpük olarak almadım
Epifenomen Mom092 evet kullandım çok beğendim memnun kaldım ondan devam ediyorum ☺️ soruları cevaplayabilirim :)
Epifenomen Mom092 normal sleepy den azıcık daha geniş bilginize :) ben 5.5 kiloda normal sleepy de 4 numara aldım rahat olmuştu (bebeğimin bacakları geniş ondan) bio naturel de 3 numara tam oldu
Mom092 Epifenomen aslinda genis olmasi iyi suan 1 numara kullaniyoruz bez cok iyi memnunuz ama bacaklarina oturuyor seyrek baglasam cis kaka disina çıkıyor cokta sıkmıyorum ama bacagina oturmus bgun farkettm uzuldm😔
Minnos_42 Bedis94- ben de kullanan birinden sleppy yenidoğan sızdırıyor diye duydum ne kadar dogru bilemem. Güzel bir bez ama Bir kaç beden büyük almak gerekiyormuş sleppy
Epifenomen Mom092 benim de sleepy den tek şikayetim iz konusuydu 🙏 Allah’a şükür bio naturel öyle yapmadı. Her bez her bebeğe iyi.gelmiyor gerçekten
Esmer_ Damlahtp baya araştırdım canım ben içine ped gibi birşey koyuluyor sadece 2saatte bir bakmak gerekiyormuş dış bezi 3tane alsan yetiyormuş iç bezi çok alman lazımmış iç ve dış bezde makinede yıkanıyor
Mommy_006 Didoooo Goo.n dene ne kokusu var ne de fazla bütcesi. prima premium ve goo.n kullanıorum değişik değişik kullanıorum. 18 aylık kızıma tek prima premium yeni doğana goon ve prima
Didoooo Mommy_006 sleepyden sonra migrosun markasını denedim minies memnunum şuan bir sorun yaşamadık henüz çok şükür sorun yaşarsak goon deneyecem ama ilk kez duyuyorum bunu nerede satılıyor
gullcannn zeyyn Ben molfix kullanıcam. Islak mendil kullanma taraftarı değilim pamuk ile ıslatarak temizleyecegim hem daha yumuşak hemde ıslak mendiller içime sinmiyor