Cicikus1 Kızlar merhaba. Çarşamba günü kan verdim 1617 idi. Iki gün sonra yani cuma günü tekrar verdim 2713 cıkmış. Bu sağlıksız bir gebelik midir ?
Minigimyolda Cicikus1 en az %60 artış olması lazım oda olmuş keseyi görme ihtimaliniz var kese göründükten sonra betanin önemi yok
Cicikus1 gmze36 25 ocakta olmam gerekiyordu. 2 gün gecikti hastanede öğrendim ama kese görünmedi doktor 2 geçmiş daha normal görünmemesi dedi. Şuan 5 gün gecikmiş oluyor.
gmze36 Cicikus1 5 gün gecikme 2000 lerde gayet iyi bence canım tekrar kan ver git keseye baksınlar 5000 olur artık
Kiymet Cicikus1 yani okadar sayisinin ayni olmasina gerek yok diye biliyorum %60 artmis olması onemli
Cicikus1 Gta_35 Henüz kontrol günü gelmedi çarşamba öğrendim gebeliği 1617 değerle. Kese de göremedi doktor çok yeni pazartesi gel dedi. Benim de bir kaybim olduğu için daha önce cuma günü kan değerlerime baktirdim 1617 sonrası 2712 olmuş 2 günde. 2 kat artış olmamış 😔
Cicikus1 Çarşamba günü 15.45 gibi vermiştim kan iki gün sonra sabah 9 buçukta verdim, tam 48 saat olmaması etkiler mi ? Sağlık ocağındaki ebe olabilir dedi.
Yagmur8001 Cicikus1 canım seni çok iyi anlıyorum benimde 168den 303e çıkmıştı iki gün sonraki değerim ve çok tedirgin olmuştum ama herhangi bir sıkıntı yok 12.haftama gireceğim yarın sen de içini ferah tut gayet iyi değerin %60tan fazla artış yeterli diyorlar 🙏🏻
Cicikus1 Yagmur8001 Evet belli bi artış da olsa insan tedirgin oluyor beklenen olmadığı için. Ama bilmiyorum belki saat farkıdır diye düşündüm olabilir mi acaba ? Bebeginiz sağlıkla gelsin inşaallah 🌸
Yagmur8001 Cicikus1 benimki hatta 48saatten bile bir iki saat fazlaydı canım gayet iyi anlıyorum seni o yüzden bundan sonraki doktor randevunda görürsünüz kesenizi ondan sonra da zaten bir daha kan vermiyorsunuz 🙏🏻
Cicikus1 Minigimyolda Çok sağolun gerçekten insan böyle zamanlarda iyi bi şey duymak istiyor :( eşim de çok karamsar baktığımı bebeğe de zararı olacağını söylüyor:(