Symn BurcuGllOk ben Derya hanıma gidiyorum memnunum..asker eşi olduğum için Arif beyde indirim geçerli değilmiş ama herkes çok memnun özellikle psikolojik olarak da desteğinden ötürü
B8use BurcuGllOk bende derya ya gidiyordum sirf fotograf ve es girmesine izin vermiyor diye ncr ye geri gectim. Arif beyden icin de cok iyi diyorlar gercekten
TubaSerinkaya BurcuGllOk ben medikaldeyken gittim hamile değildim o zaman sadece karın kasık sancılarım vardı üsüttügüm icin iltihap kaplamış bana rahminde yara var dedi birde kanser olma ihtimalin var dedi ve bizi bir ay boyunca uyku yüzü göstermedi
FatmaBilgi BurcuGllOk ben memnunun medical den beri devam ediyorum Arif beye evet indirim kısmı Arif beyde Yok kabul etmemiş çünkü . Ben çok evhamlıyımdır ama Arif bey gerçekten çok rahatlatıcı bir doktor moral açısından üst seviyede tutuyor bir sorun görmezse çok sık İstemiyor en ufak olan sıkıntıyı hemen söylüyor onun dışında da çok rahat ☺
amined Hemsireym medikalde beraber çalıştık 2013 senesinde ameliyata bile hastasiyla konuşup rahatlatyr babanin ve fotografcinin gelmesine de izin veriyordu ta o zmanlarda hastaneyle de alakali bi durm aslında o. Ilgili bir Dr.
B8use Symn ncr de dogum sezeryan + normal dogum 1000 tl tek kisilik odalarda epudral dogumda 1200 tl . Benim doktorum iyi oldugu icin oni tercih ettim yurdanur hanimi
Saadet27 Ben derya Ulusoy’dan hiç memnun kalmadım bana dış gebelik teşhisi koydu ama başka doktora gittim öyle birşey yoktu boşuna ameliyat olcaktım
Gulkar Bbdd bende arif denize gitmeyi düşünüyorum gittikten sonra düşüncelerinizi paylasirsaniz memnun olurum