Hifaberra 40+4 olduk bugün kızlar Zorlanmaya başladım ayaklar şiş, uyku yok Galiba ocak annesi değilde şubat annesi olacağım bu gidişle Sizler nasılsınız?
Semazrl Hifaberra 40+1 olduk bizde büyük ihtimal Şubat a kaldı 😀 ağrılarım sancılarım hepsi kesildi bakalım ne zaman gelicek
skuscu Hifaberra bende öyle ama bugn uyurken altım ıslandı koşarak lavaboya gittim ama suyummuydu altımamı kaçırdım hiç emin deilim😑sancımda yok
Hifaberra Semazrl Aynı şekilde hiç ağrı yok Etrafta daha ne duruyorsun doğmadı mı diye aramalara başladı
Berna35 Bende 40+0 Ocak annesi olmayı bıraktım ben artık ama yine de hiç gelecek gibi durmuyor ne yapacağız bilmiyorum 🙄
Hifaberra Berna35 Normal olsun istiyorum Herşeyi deniyorum açılma için artık dua dan başka elimizden gelen yok
BtlMlkNz Hifaberra Ben bile zorlanıyorum iki haftamız kaldı , sancılarım oluyor ara ara artık . Allah’ım yardımcınız olsun ve umarım sağlıklı bir şekilde normal doğum yaparsınız öyle çok öyle çok isterdim ki normal doğurmak 😔
Hifaberra skuscu Sabah benim de öyle oldu ama az geldi tutamadım istem dışı gitti. Acaba su birden mi geliyor yoksa az az aktığı da olur mu ki
skuscu Hifaberra valla az az geleni de varmıs sabahtan beri okumadığım yazı kalmadı😂 hayırlısıyla bi doğuralm
2021_annesi 40+0 şubata kaldık 😅36 da gelen sancılarım ağrılar nişanım 2cm açıklıkla 40 a girdık geceleri baya bel ağrılarım ara ara sancı da vuruyor ama devamı yok 😅
Hifaberra 2021_annesi Bu gidişle şubat annesiyiz 😉😄 Aynı şekilde benimde geceleri adet ağrısı gibi belim kasıklarım ama sabah hiç birşeyim yok Herkes 37-38 de doğuruyor ben geçe kaldım benden sonraki tanıdıkların hepsi doğum yaptı
Hifaberra Benim ilk kızımda 42 de doğdu Şimdi 40+4 üm herhalde benimkiler yerini seviyor. Bir yandan iyi aslında anne karnında büyüyüp gelişmesi daha iyi derler.