Aysesss Hatice-ts bende 7 nisan olacağım sizin bebeis gün icinde kıprırdıyormu col benim bebeis cok az kıprıdıyor 3 4 defa ancak hissediyorum aklıma cok takılıyor bu durum 😔
Hatice-ts Aysesss gün içinde aynı benim de az ama akşam sabaha kadar hiç uyutmuyor valla o yüzden sabah kipirdamayinca takıntı yapmıyorum uyuyordur diyom
edakyconal07 Tanyelitanya çok teşekkür ediyorum inşallah öyle olur,önemli olan önce sağlıkları ama işte annelik kafamıza takıyoruz illaki
glcn_1289 Ezgi2020 benimki 2 hafta içinde 3447 gr olmuş o yüzden şuan öndeyiz her an gelebilir tospağam 😇🥰 uygulamaya göre 35+5 bebeğe ve kilosuna göre 38+5
Ezgi2020 glcn_1289 masallah kilosu gayet iyi 😌 son adet tarihinizden emin misiniz 35.haftada 2600-2800 gram normal görünüyor :) bizim 35+2 de 2680 gram dedi doktorumuz
mom77 Nese_387 bence korkma benım 3 ay boyunca hıc olmadı 5. Ayımda kustum 2-3 kere tam tersı yasadm yanı içinde şüphe varsa doktoruna gorun cnm
gakiskali Merve1966 Çok tesekkür ederim Allah razi olsun 🙏 ilk duydugum zaman cok.uzuldum ama simdi sizin gibi dusunuyorum insaallah saglicakla gelir yavrularimiz💕💕