Masal27 RumeysAAT aynen cnm zorlu süreç geçiriyoruz ama kucagımıza alınca hepsi unutulur büyüğüm erkek küçügüm kız cnm 😊
Masal27 RumeysAAT yaşadıgım hamilelige bakarsam canım hissettiğim erkek ama istedigim kız önceligim ise rabbimden saglıklı bi evlat çünkü bundan 6 ay önce bi çocugum vefat etti erken dogum oldu o yüzden rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize
RumeysAAT Masal27 Masal27 öncelikle başınız sağolsun :( rabbim hepimize saglıklı hayırlı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin 🤲🏻 Bende 9 ay önce düşük yaptım kürtaj olmuştum o yüzden tabi allahım sağlık ve hayırlı evlat nasip etsin. Gönlünüze göre sağlıklı hayırlı bir kız evladınız olur umarım ❤️
Masal27 RumeysAAT aynen cnm rabbimden önceligim saglıklı bi evlat nasip etsin tüm isteyen bekleyen annelere herşeyin hayırlısı diyelim inş olur 😊
Cderya efsans benim ikinci hamileliğim daha tecrübeli daha bilinçli geçiyor gibi. Doktora gittim dün 5 haftayla uyumlu kese var bebek canlanmamış. Canlanma 6 hafta da başlar haftaya gelin görüşelim dedi
Aysentass Yagmurm merhaba canım 18 çarpı 7 =126 günlük 126 bölü 30 =4,2 aylık yani 135 günlük olunca 9 gün sonra 4,5 aylık hamile olmuş oluyorusn 21+3 de 5 aylık olursun
Tanyelitanya edakyconal07 tahmini 2 haftada 500 - 600 gram civarı alır. Çünkü doktorum Bana son zamanlarda haftalık 250 300 gram arası alır demişti ama son zamanlarda azabilirmii aldığı kilolar hiç canını sıkma..
edakyconal07 Tanyelitanya çok teşekkür ediyorum inşallah öyle olur,önemli olan önce sağlıkları ama işte annelik kafamıza takıyoruz illaki