Alfabetaa Kızlar ya bugün muayne oldum doktor rahim ağzın yumuşamış biraz açmaya calısıyım dedii. Bir kaç saat sonrasında lekelenme oldu akşamdan beride adet agrısı gibi sancım var kasıgımda ve belimde geçmedi bi türlüü. 39+6 yım bu arada bilenler biliyor 🙊😁😁
Alfabetaa Busbus58 ay bilmiyorum ya doktor bir hafta daha bekleyelim 41i bulcak gibi dedii o yüzden yakın zaman için unudum yok😂 ama böyle agrıda bi türlü geçmedii acaba doğururmuyum diye düşünmedim değil😁
Alfabetaa Ayprens öyle mi dersinnn😁 ya doktor 41 bulcak gibi falan dedi o yüzdenn bir hafta daha beklerim gibi geliyodu bana😁
Ayprens Alfabetaa benim şuan 40+3 olucak ne sancı var ne açılma sadece çok hareket etmeye başladı canımı yakıyor oda senin doğumun birkaç gün sonra olur bence doktorun dediklerine göre
Alfabetaa Ayprens açılma bende de yok canım yumuşamış dedide bakalım inşallah devamı gelir. Valla insan sona gelince cok stres oluyor anlıuorum seni artık olsun istiyoruzz
neslihann87 Alfabetaa yalancı canım onlar kandırıyolar insanı bazen öyle bi giriyoki insan doğuruyorum zannedicek😁
Alfabetaa Ayprens evet o yüzden moralim bozukk aslında ama lekelenme falan olunca bide ağrımda geçmedi hala biraz umutlandım😂 ama doktor lekelenme muayneden sonra normal dedii bakalım artık. Bide bugün baya yürüyüş yaptım belkide ağrımı o tetikledii hiç bilmiyorum artık😬😁
Ayprens Alfabetaa bende yürüyüş yapınca ufak sancım oluyor lekelenme normal böyle adet kanaması gibi olunca nişan oluyor benimde moralim bozuk hiç çıkmadı ya geceleride ufaktan ağrıyor
Alfabetaa ilseng valla biraz acmaya calisiyim falan dedi uğrsltı biraz canımıda yaktı hatta ama ne biliyim 😂