Sudemurat 20 haftalık hamileyim dün geceden beri hiç hareket etmiyor. Normalde hareketlerini çok net hissederim ama dünden beri hiç hareket yok. Sizce neden olabilir yaşayan var mi ?
Ayseege6156 Sudemurat bebekler o haftalarda 18 saat kadar uyurlar endişe etme belki gece hareket etmiştir sen uyurken bilemezsin biraz daha kontrol et duruma göre bakarsın
Gunel99 Sudemurat bendede eskısıne bakdıgım zaman azaldı ama bı yerde okumusdum bebek buyudukce haraketlerı azala bılırmıs
Hayal_Anne Sudemurat korkma canım o haftalar da oluyor arada benim de kaç kez oldu dayanamayip acile bile gitmişligim var zamanla düzenli oluyor hareketler
Sudemurat Ayseege6156 genelde gün icin de sıkça hissederim. Uyumadan önce bide sabahları uyandığımda. Hissedemeyince çok endişelendim. Teşekkür ederim
Ayseege6156 Sudemurat o haftalardayken benimde çok oluyordu o durum ama gereksiz yere endişeleniyordum korkma olabiliyor herzaman istediğimiz gibi hissedemiyoruz birde daha çok minik 🤗
sugibi38 Sudemurat cnm bende de o haftalarda 2 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyordum merak etme ama çok aklına takılırsa sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle yada doktora gitt
Sudemurat Ayseege6156 bol bol çikolata yiyorum yarim saattir hissetmek için. Sanırım çok panik biriyim😊
Derinin-annesi Sudemurat bende 20 haftalıgım iki gündür bende hissetmıyorum.Dün kontrole gittim hareket etmıyor dedigm bebegim kıpır kıpırdı usg de☺️Tam düzene girmıyor bu haftalarda ondandır
Sudemurat Derinin-annesi bende korktuğum için gitmeyi düşündüm. Endişeye kapılmamak gerekiyormus demekki. Çok teşekkürler 🤗
Ayseege6156 Sudemurat hiç panik olma o oynamayacağı varsa ne yersen ye oynamaz bende neler yapıyordum doktora bile gittim gecenin bi körü hep boşuna evham 😅
Sudemurat Ayseege6156 benimki 18. Haftaya kadar gostermedi cinsiyetini. Sadece çikolataya kımıldamıştı. Şimdi bisey olunca direk çikolataya sarıyorum hissetmek için 😂 Annelik hissi erken sardı beni sanırım
Derinin-annesi Sudemurat strese girmeyin hissetmiyorum diye düsünmeye baslayıncs hiç hissetmıyorsunuz zaten 🙈Kafanızı baska bir seye verin hissedersiniz o zaman.
Ayseege6156 Sudemurat ah o annelik benide bitirdi şimdiden 😅 benim iki tane yeğenim var onları bi ben doğurmamışım yani öyleyim onlara karşı herkes bana diyor ki sen kendi evladına nasıl olursun merak ediyoruz ablandan çok sensin anaları diyorlar 😅😅 annelik bence dünyada paha biçilemez birşey inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 😍
Deletedmom27 Sudemurat az sıcak suyla bi duş al bak nasıl coşuyo😍korkma oluyo bazen büyüdükçe de yerleri daralıyo ya ondan da olabilirmiş ..bende bugün hiç hissetmemiştim 20+1 im..demin duş aldım şuan yazarken bile tepiyo zıpır🥰
songul1405 Sırt üstü uzanmayı deneyin bir de. Ben hareket etmediği zamanlarda ettirmek için sırt üstü uzanıyordum. Rahatsız oldukları için sırt üstü yatarken siz, hareket ediyorlar :)
Sudemurat songul1405 ben normalde geceleri yan yatamıyorum. Alışkın değilim sürekli sırt üstü yatıyorum sanırım onu alıştırdım :)
Sudemurat Ayseege6156 bende aynıyim yeğenlerime karşı sanki kendi çocuğummuş gibi sahipleniyorum.😄 inşallah sağ sağlim kavusuruz🙏