Vitaminimm 1PrensAnnesi amiiiin çok istiyorum ya kesin kız çıkar 😂😂 olsun kız çıksa da üzülmem keşke ikiz olup bir kız bir erkek olsaydı diyenlerdenim 😂
Vitaminimm 1PrensAnnesi ama bişey diyim benim öğrenmeme daha çooook var nasıl geçiyor o haftalar hele ki cinsiyet öğrenmeye 1 kaç gün kala hiç geçmez o günler 😱
1PrensAnnesi Vitaminimm ☺☺ Ben çok rahattım ya hiç gün saymadm filan eşim heycanlydı ben sanki blio gbiydm heycan yapmdm önemsemedm öğrendm normal karşıladm🤣 o yüzden bana günler çabuk geçti.
Vitaminimm 1PrensAnnesi ayyy inşallah bende senin gibi olurum 😂🙏🏼 Ama hiç kasmıyorum kendimi hamilemiyim diye kendimi sorguluyorum azıcık kasık yada bel ağrısı çekiyim evet hamileymişim diyorum o yüzden bana da kolay geçer diye düşünüyorum haftalar 😂😂
Snmozlem Vitaminimm ya ben hangi tarafta acaba bilmiyorum ☹ Ultrason kağıdın da anlaşılıyor mu ki ? Nasıl anlayabiliriz. Çarşamba doktora gidicem hemen sormalıyım 🤦🏾♀️
Ftmkya Ben bu sağ sol olayını anlayamadım karındaki yerine göre mi yoksa karsıdan ultrasondan bakılan hali mi
Vitaminimm Farketmiyor ki tatlım ultrasonda cihaz solunda ise kağıdı elinde tuttuğunda karşındaki hali sağında gözükür kendine aynada bakıyormuş gibi düşün 😍
Ftmkya Minnosunannesi canım zaten solda duruyosa sagda hissedersin ama ben teorinin ultrasona göre mi bakıldıgını karında durusuna göre mi bakıldıgını anlayamadım
Vitaminimm Doktor ultrason cihazını gezdirirken farketmediniz mi kızlar ben çok huylandığım için direk anladım 😂🤗 doğru çıktı 😂
idemTapnar Ay kızlar bende çok merak ettim şimdi ultrason kağıdına bakıyorum bakıyorum anlamadım ama doktor kontrolünde hafif sola bastırıp bakmıştı
Vitaminimm idemTapnar ultrason kağıdıgı eline alıp baktığında kese sağ kol hizanda mı sol kol mu ona bak 😍