Vitaminimm Kızçeler benim kese sol da sağda olunca kız olurmuş solda olunca erkek olurmuş doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama bunu sizin de cevaplar ile yol izleyebiliriz diye düşünüyorum 🤗😍😂
Aysun Vitaminimm Benim sağda erkek öyle bi kanı da bulunmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama benimkine göre yanlış oluyor 😃
Snmozlem Vitaminimm ya ben hangi tarafta acaba bilmiyorum ☹ Ultrason kağıdın da anlaşılıyor mu ki ? Nasıl anlayabiliriz. Çarşamba doktora gidicem hemen sormalıyım 🤦🏾♀️
Ozlenenclk Bebeğin sağda yada solda olduğunu 7 8 haftalardaki ultrasonda anlaşılıyor diğerlerinde belli olmuyo eğer elinde 7 8 haftalık ultrason varsa ona bak benimki sağdaydi ve kız ilk kızımda aynıydı
Vitaminimm Ozlenenclk 8 haftadayım ve bebeğim sol da 😂😂 ilerleyen zamanda bunu görücez ama hurafeler adamı yer bitirir valla deli gibi tatlı yiyorum ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı misali 😂
Ozlenenclk O süreç çok zor bence hamileliğin en zor zamanı tabini kız olsun erkek olsun farketmez ama insan ona ne diye seslenecek nasıl sevicek şaşırıyor
Vitaminimm Ozlenenclk meleğim diye seviyorum şimdiden kızım yada oğlum olacağını bilmediğim için Nasıl olsa 2 türlüde melekler diye 😍🤗😂
Vitaminimm Ozlenenclk hadi bakalım Rabbim gönlümüze göre versin bende çok istiyorum erkek olsun diye ama kızlara da dayanamıyorum cimcime oluyorlar çok sevimliler 😍
MinikAdam Bizimki sağ da ama bizde erkeğiz 😍 ben artık bu tür şeylere inanmıyorum çünkü bende hep tersi çıktı 😂