Kızlar midem cayır, cayır 1 aydır böyle 32. Haftayım ne zaman geçer :(
Mide yanması ne zaman geçer 🥲
koalababy benim 38 hala yanıyor sanırım doğurunca geçecek benim ki 🤦🏼♀️
Gozde2625 :( hafifleten bişey varmı denediğin
koalababy ben genelde bir bardak soğuk süt içiyorum.Çok sıcak ve çok soğuk şeyler yemiyorum.Baharatı da azalttım iyice şimdilik biraz daha iyi.
Berna35 bende rennie duo var ama hafif kalıyo sanırım
koalababy ben 37+5 deyim benimde hala çok yanıyor. Bebeğin saçları çıktığı için mide yanması olurmuş öyle diyorlardı. Doktorda bebeğin çok saçlı demişti. Bir bardak soğuk süt içebilirsin beni biraz rahatlatıyor. Belki sende de işe yarar
koalababy bebis dogunca cunku cidden son haftalarda bi basliyo gecmiyor. Benim ozellikle gece oluyor yatarken ve aniden kalkinca
ssuleeyuce günün her saati oluyo benim eger öyleyse 1,5 ay yandım 😬
Yoğurt suyu iyi geliyo bana dene belki işe yarar
MervErdo acaba ondan mı bi kaç gündür sabaha karşı yogurt yeme isteği ile uyanıyorum iç güdüsel ama belki de iyi gelmiştir farketmemişimdir
Medinevurall066 süt bende fayda etmiyo günde en az 2 bardak içiyorum ama :( herkes saçı çıktıgı için diyo ama drlar bilimsel olarak öyle değil diyo bilmiyorum nedenini ama baya zor bi durum
H-melek zeytin çok severek yiyorum onu bile bıraktım ama araştırıp dikkat ederim yine saol canım
koalababy doğuma kadarda sürebilir mideye baskı yapıyor cocuk
Cesurunannesiiu evet bende öyle okumuştum :( bu sefer farklı bi şurup isticem bakalım inş hafifletir
koalababy ben 17 +5 im yeni basladi 2 gundur aci aci yanıyor vala soda içince hafifliyor biraz