Zumra12345 tugba-omer-goktug canım benim annem yaşadı doktora gitti muayene sonucu en son evredeymis ameliyat oldu geçti çok şükür onun dışında sıcak su bol sıvı almak ve zeytinyağ rahatlatıyor
Ayssmom tugba-omer-goktug off ben :( kanıyor birde nasıl geçer bilmiyorum bugün benide aşırı rahatsız etti
ssnnmmm tugba-omer-goktug ertesi gün ağrısı baya hafiflemişti geçmesi zaman alıyor ama en azından ağrısı olmuyo
tugba-omer-goktug Zumra12345 zeytinyağını içmek için mu sürmek için mi peki bende yeni oluştu malesef doğumda yaktığı için çok korkuyorum
Zumra12345 Zumra12345 canım zeytinyağını icsende zarar değil rahat çıkarsın zeytinyağ herşeye deva bı pamuk yardımıyla o bölgeye kullan rahat çıkman için çok geçmiş olsun
Esra2158 Ayssmom valla bende bi kac gonderi oncesinde paylasmistim benimki zor gecti 1 buvuk hafta gecmedi hep kanadi 😔 sukur iyiyim suan gitti yok bisey , tekrar yakalanmamak icin cok dikkat ediyorum
Ayssmom tugba-omer-goktug 2-3 senedir var benim dışarıda ama bu ara büyük tuvaletimi yaptığımda kanıyor bakıyorum klozet hep kan sizinde kanama var mı ? doktora gitmedim hiç gerek duymuyordum ama doktoruma sorucam birde normal doğumda zor oluyormuş ıkınma muhabbetinden dolayı
tugba-omer-goktug Ayssmom benim daha yeni bugün ağrı olunca fark ettim kanana yok çok şükür ama normal doğum oldu ilk çocuğum şimdi ikinciye hamileyim
Ayssmom tugba-omer-goktug inşallah sorun teşkil etmez doğumlarımızda 💙 kabız olmamaya dikkat et ben kabızım ondanda fenayım💐