supermommm Merhaba arkadaşlar düşük yaptım Aralık ayında 5haftalık 26 Aralık tı adet olmadım iki gün önce test yaptım buraya nasıl atılıyor atsam da baksanız Bi
Birgul supermommm Resim yüklemeyi bilmeyen annelerimiz için 🤗👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
Melekhkn supermommm canım google hizli resim yukle yaz oraya gir resmi yukle sonra kopyala yapistr yap
Birgul supermommm o siteye yükleyin resminizi sonra resmin üzerine basınca kopyala diyin burda posta kopyalayın
Birgul supermommm internetten resimyükle adresine resminizi yükleyinn sonra resmin üzerine basın ve kopyala diyin o adresi burda postunuza yapıştırın
Melekhkn supermommm resim yükle diosun ya yüklüo hemen altında kullan yazio altta intermet adresleri ckio ondan birini kopyala
Elifdikel supermommm büyük ihtimalle Pozitif saatler sonra bile olsa çıkmayan testte çıkmıyor çizgi ikinci testi yaptınız mı acaba
supermommm Melekhkn ümştlenmek istemedim canım ya düşük yaptım 1 ay oldu sabah yaptım bakmadan işe gitmiştim akşam gelince gördüm ama acaba ne vakit çıktı bu bilmiyorum ki
Ferda_ supermommm ümidinizi kırmak istemem ama kuruma çizgisi de olabilir, ilk 5 dakikada çıkan çizgiler dikkate alınıyormuş çünkü. Evde testiniz varsa aabah tekrar yapın bence ama 5 dakikalık alarm kurup öyle bakın. İnşallah vardır emin olursunuz.
Ozzzzz_ supermommm valla ben hamile olmadığım zaman İnan saatler sonra sonraki gün bile kuruma çizgisi çıkmıyordu hiç inşallah sende gebelik vardır çizgi silik çıktı sanırım sonra kurudu koyulaştı bence 🥰
supermommm Ferda_ inşallah ya kasık agrım falan var ama belirtilerimin çogu tekrar var Hamile kaldığım için yaşadıklarımı biliyorum aynı suanda öyle +bide sabah bulantım oluyor ama işte adet belirtisi de olabilir mi diye endişe ediyorum
supermommm Melekhkn canım düşük yaptım ben Aralık 26 da 5 gün kanama şeklinde oldu bitti işte 34 gün falan oldu
Ferda_ supermommm ben de aynı durumdayım test yapmak için gün sayıyorum resmen ama zor bekliyorum. Belirtilerin de yanıltmasından korkuyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haber alırsınız 😌
Melekhkn supermommm gecmis olsun canım bidaha dne yarın ama 10 dakikadan sonra ckan sonuca pek inanma