EgeAlya1 Esmagcaeker zerrin hanim a acil bir durumda ulasamiyorsunuz . Ben cok sancili bir enfeksiyon gecirdim asla ulasamadim telefonunu vermiyor . O zaman ne anlami kaldi ki sancidan kivrandim cocugu doguracam zannettim .
Sumisalii Ne guzel yaa cevremde olan insanlar ve hangi hastane hangi doktora gityigim insanlara denk geldim burds cok memnun kaldim
Sumisalii Esmagcaeker yok yok yanlis anlattim galiba cok memnunun doktorumu cok seviyorum sonuna kadarda ona gidicem insallah cok guzel ilgileniyor fiyatlar cok yuksek
Esmagcaeker Sumisalii evet bende öyle hangi fiyatlar testleri yaptırdınız mı siz ? En son muayene 200 ₺ olmuştu .. birde şey soracağım ya çoklu organ taraması yaptırdınız mı ? Ben şuana kadar hepsini yaptırdım bir o kaldı Zerrin hoca başka doktor görsün dedi ama daha gidemedim
EgeAlya1 Sumisalii valla ben ilk hamileligimde Fatma kutlusoy gucluye gittim . Harika bir dr dur . Acibadem hastanesinde . Simdi oraya gitmek bana gereksiz geliyor cunki gereksiz pahali oldu hastaneler .
Sumisalii EgeAlya1 evet canim bursya 200 veriyosak oraya belkide 400 vercez esim goturmez beni 😂😂bende gitmem yani ne gerek
Sumisalii Esmagcaeker ben suan 12+3 haftalik hamileyim pazartesi gidicem muhtemelen 2 li testen baslar
Esmagcaeker Sumisalii anladım siz biraz daha küçük bebiş sağlıkla gelsin inşallah Doğum ne zaman 🥰 bu arada yaş kaç?
Esmagcaeker EgeAlya1 evet bende istedim banada vermedi dahili veya hastaneye ararsanız ulaşırsın dedi bende ısrar etmedim peki doktorunuzu değiştirdiniz mi veya bu durumdan bahsettiniz mi?
Gm-92 6aylık hamileyim Acıbadem Fatma kutlusoy a gidiyorum muayene 300tl ben başından beri onunla devam ediyorum özel bir durumum var o takip ediyor memnunum
Sumisalii Gm-92 tabiki cnm ozel durumlarda para pul gormuyor goz orasi ayri rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip insallah allah yardimcin olsun
Esmagcaeker Sumisalii ben 25+3 mayısın 4 ü Doğum bakalım 3 ayımız kaldı zaman çabuk geçiyor çok heyacanlanıyorum biraz da korku sarıyor tabi 🙈
EgeAlya1 Esmagcaeker yani acil olarak ayse yilmazsoy a muayene oldum . Zerrin hanim in cok hastasi var belki o yuzden numara vermiyor . Ayse yilmazsoyda cok tatli bi bayan