Btlycdg Emel38 oo maşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kaç haftalik hevesiniz.bende 24 yaşındayım
Emel38 Btlycdg maşallah gençsin. Doktora göre 21+3 idim hafta sonu. perinatoloji ye gideceğim yakında.
Btlycdg Emel38 ben Malatya’dayim eşim görevde ben memleketteyim. Ama bir aya ordayım inşallah. Peritonoloji için burda yer yok devket hastaneleri sıra vermiyor. Nasıl olcak bilmiyorum
Sumisalii EgeAlya1 aaa ciddimisiniz bende ona gidiyorum doktor cok iyi cok memnunun cokda seviyorum ama biraz fiyatlari cok yuksek o skinti oluyor ya
EgeAlya1 Sumisalii evet cok pahali . Onu gectim acil bi sorun olsa dr ulasamiyorum . Bende dr degistirdim ayni hastane de Ayse yilmazsoya gittim en son o da cok tatli biri .
Sumisalii Ayy 4000 cok biraz yaa napicaksak 4 sene once ayni zerrin hanima gittim 1700 tl verdim sezeryana
Sumisalii EgeAlya1 bilmiyorum napicam yaa doktorumdan memnun cok iyi cok seviyorum bi kizimada gittim onada ama fiyatlar bu kadar cok deildi bu sefer cok fazla 8 ci aya dek geliyor o zmnada insallah degismez fiyatlar yaa sezeryan olucam birde
EgeAlya1 Sumisalii valla ben ilk hamileligimde Fatma kutlusoy gucluye gittim . Harika bir dr dur . Acibadem hastanesinde . Simdi oraya gitmek bana gereksiz geliyor cunki gereksiz pahali oldu hastaneler .