Bingol6465 Merhaba arkadaşlar ben bugün cati muanesi oldum çok canım acıdı çatı muanesi olan arkadaslar sizdede öyle oldumu canınız acıdı mı?
MehZey Bingol6465 ebeden ebeye elden ele değişiyor ben ilk muaynemi 31. Haftada oldum hiç agrimadi 39. Haftada ebe baktı çok canım yandı gözümün önü karardı sonra aşağı indim doktorun yanına doktor tekrar baktı hiç canımı yakmadı birde 41. De oldum çok az ağrıdı
Duruaslan Bingol6465 ben mantar enfeksiyonu nedeniyle çatı muayenesi olmuştum doğumdan önce kendini kastıysan acımıştır ama anlık acıyor sonra geçiyor büyütmeye gerek yok bence
babyackgz Bingol6465 benimde çok canım acıdı ilkinde sonra her gittiğimde alttan baktı kassam da canım acısa da dayandım pazartesi günü de suni sancıyla doğumum olacak
Aysentass Bingol6465 evet zor o yüzden doğum hikayelerini paylaşırlarken pozitif doğum hikayem veya etkilenecekler okumasın diye başlık koyuyorlar
Bingol6465 minikmercimek bana 38 haftalik ta yaptılar açılma yok dedi doktor bir hafta daha beklicekmisim
Emire-09 Bende olacağım 9 şubatta inadına hep başlıklar çatıdan bahşediyor şansıma dayanamayıp açıyorum meraktan😂 Şu başlıklardaki acıyı yaşamazsam yazacağım arkadaşlar🙈😂Alttan muayene oldum ben vajinal ultrasonla ondan farkı var mı?
Duruaslan Emire-09 kız korkma mantar enfeksiyonu geçirdim 3 defa çatı muayenesi oldum bi alet var onu geçirdi doktor🙊🙈 acımadı kendini kasmazsan acımıyor
zeyzeyyyy Emire-09 hiç bir farkı yok korkulacak bir şey yok kasmayıp rahat olun yeter 1 dk bile sürmüyor
202102 İlkinde acımadı 1 hafta sonra 2. Baktığında canım yandı. Aynı doktordu niye öyle oldı bilmiyorum. Bu sebepten dolayı sezaryen olucam galiba
Sehermahsum7321 39+6 oldum 3 defa çatı muayenesi oldum millet o kadar kötü anlatıyordu korkarak ilk çatı muayenesi oldum sonra olduktan sonra hiç acı hissetmedim yane korkulacak bişi yok millet korktuğu için abartıyor
ratatosk Son zamanlarda sürekli çatı muayenesi ile ilgili kötü başlıklar açılıyor amacınız ne insanları korkutmak mı hayır yani olmuşsunuz bitmiş geçmiş canı yanan insan görünce mutlu mu olacaksınız neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum.
yusufbebekk447 Bingol6465 benim de 2 hafta sonra var çatı muayenem ama aklıma bile gelmiyor hiç korkmuyorum .canınız acıdı öldünüz mü yookk bir şey olmaz 😏😏
zeyzeyyyy Bingol6465 neresi zor anlamıyorum çok mu kastınız kendinizi😒 tabiki acımıştır canınız ama o kadar da değil bence