Bireylulmasali Kızlar 26 haftalık hamileyim günde bi kez Demir ilacı,sabah ve akşam magnezyum ve günde bir kez vitamin olmak üzere toplamda 4 tane ilaç içmeye başladım fazla değil mi sizce de?
Aysentass Bireylulmasali canım söylediklerinin hiç biri ilaç değil ilacın fazlası zarar fakat bunlar vitamin vitaminin fazlası idrarla atılır yani zararlı değil
Bireylulmasali Aysentass ne bileyim canım eskiden sadece iki tane ilaç kullanıyordum çok ağrım olunca magnezyuma başlattı dr
Aysentass Bireylulmasali ben demir decavit ferro sanol kullanıyordum ağrım oldu magnezyum ekledi ağrım devam edince kalsiyumda ekledi şu anda iyiyim Allaha şükür
hm35 ihtiyaca göre doktorunuz ne verdiyse kullanın. bende 4 tane kullanıyordum, şuan 2 ye düştü son aydayım
Sen1meleksin Bireylulmasali ilk başlar bende 4 içiyordum şuan son zamanlardayım 1 kaldı😃banada cok geliyordu ve stres oluyordum neden bu kadar cok diye ama hep kullandım
Sedaerhan Bireylulmasali magnezyumu ilaç değil de vitamin olarak görmek lazım üstünde de öyle yazıyor ben de aynılarını içiyorum
BerrusMom 4 tane içiyorum valla biri aç karnına Demir ilacı sonra tok karnına coraspin multivitamin bide omega 3 bıktım valla öggg geldi 😫
Huden Demir ,d vitamini ,b12 hapı ,magnezyum 2 tane ,2 tane progestron, çarpıntı hapı hepsi var bazen gına geliyor
Kucukkedi Bireylulmasali 1 tiroid ilacı, d vitamini, magnezyum ve omega 3 takviyesi alıyorum hah bi de demir ilacı. Doktorlar öneriyorsa vardır bi bildikleri.
Sinem8844 Bireylulmasali Bireylulmasali sabah aksam duphaston sabah aksam progestan artı ıgnesı decavit, folıkasit, cefaks, pruluton igne butun bunları alıyorum ve hala dusuk rıskım var bgun ikili tarama kötü cıktı cok berbatt durumdayım
minikoglumm Bireylulmasali kanım düşükse ben sanırım tek demir ilacı kullanırım o kadar oda doğumda sıkıntı olmasın diye parol bile atmıyorum o derece
Rosa32 32 haftalık Benim Demir ilacı omega3 kullanıyordum doktorum magnezyum verdi şikayetin olursa öyle kullan dedi bu hafta başladım ona da her gün kullanmıyorum ama
nurdane3504 Bireylulmasali ben 16 haftalığım şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum sebze ve meyveden vitaminleri de alabilirsiniz şahsen ilacın da pek yararlı olduğunu düşünmüyorum annelerimizi zamanında ilaç mı vardı diyorum beslenmeme dikkat ediyorum tahlillerimi en başta da yaptırdım hiçbir sıkıntı yok kontrollede de hersey yolunda diyor doktor demek kullanmaya gerek yok🤷🏻♀️ tabi siz kullanıyosaniz sizin kararinizdir
HasretYildirim Bireylulmasali bende 3 tane ilaç alıyorum 18 haftalığım doktorumuz gerekli gördüğünce veriyor ilaçları canım hamilelikte artan vitamin ve mineral takviyesini karşılamak amacıyla bu kadar çok olması gayet normal 🙏🏻😊