VasfiAyeglAlata Hamilelikte her ay 1 kilo alınması çok normal son aylarda 2de olabilir doktorlarda bu yönde söylüyorlar zaten . Siz hiç üzülmeyin hamilikte morel çok önemli. önceden zayıf olduğunuz için cevredekiler siZi gördükçe gözüne farklı gelecektir. Bizim insanlarımız herşeye bi kulp bulmaya meraklıdır aldırmayın.yeter ki bebeğiniz iyi olsun. Hem hamileliğin en güzel yanı da bu değil mi keyfini çıkartın bence🤰🏻🤰🏻🤩🤩
Ummi Gayet normal 😅 16+5 im 6 kilo almisim ben 46 kiloydum 52 kilo oldum ilk defa boyle kilo aldm ve cok seviniyorm duyanlrda seviniyo kilo aldm die😂
Hana2867 dnzzfr hımmm🤔 ama ben normal kilomun altındaydım hamile kaldığımda zayıftım yani 😌inşallah sağlıkla gelsinler miniklerimiz 🤲🏻
Ekimannesi Dua bende bilmiyorum😂 15. Haftadan sonra iştahım açıldı, kullandığım vitaminler etkilemiş olabilir, previt ve omega 3 kullanıyorum birde d vitamini, kuruyemiş yemeye özen göster canım, hem yararlı hem kilo yapıyor
Adabahar eCeCik sana moral olsun 35 haftama girdim 25 kilo aldım takılma kimseyi takma canım hepsi verilir sen çok ayrıca hamilelikte kilo çok yakışıyor bebeğini düşün ve yememezlik yapma🤗
Glmsr 5 kilo hiç de fazla bir kilo d3gil bu insanlar neye göre konuşuyor anlamak imkansız siz onları takmayın ben 26.haftamdayım 8 kilo aldm bazıları çok iyisin diyo bazıları yüzün çok kilo almış şişmişsin falan diyo hiç takmiorm bence gayet normal kilodayım
Fatoskumsal 36 hafta hamileyim 19 kilo aldım 56 ile hamile kaldım 75 kiloyum gören çok şişmişsin diyo başlarda bende senin gibi çok takıyodum psikolojim bozuldu ama İnan bu kilo yapı meselesi ben çok yemek yemem ve hala kusmalarım devam etmesine rağmen bu kadar kilo aldım takılma çok kiloya Doğumdan sonra veririz
eCeCik İnşallah hepimizi güzel doğumlar ve kilo vermeler bende duymuyorum çoo artık yapacak bişey yok allah sağlık versin kilolar gider allahın izniyle
muhteriz Hamile birine isterse 30 kilo almış olsun nasıl bir kötü kalple çok kilo almışsın çok şişmişsin diyebiliyorlar aklım almıyor çok sinirleniyorum bu insanlara ben hamilelik kilolarının yalnızca yemekle ilgili olduğuna inanmıyorum eskisinden az yediği halde çok kilo alan insanlar var düşüncesizler maalesef ki her fikrini dışarı kusmak istiyorlar
Smyyeckr eCeCik insanlar sürekli yorum yapıyor zaten sen dert etme bebeğin sağlıklıysa, verirsin sonra kilolarını ne olacak ki☺️
Fatmafatma eCeCik bende 32 haftaligim 14 kilo aldim napim yiyorum aliyorm normal dogum istemedim icin sorun olmaz herlde kilo diye dusunuyorm