Mercimeginannesi123 SimgeTopcu 3 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum tak dedi ama canım tatlı biraz cesaret edemedim bugün 15.günüm yeni başladım canım
Dgnyagli SimgeTopcu 12.30 da alınıcam bende, hepimiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah 🙏 sizin kaçıncı haftanız oluyor?
Dgnyagli SimgeTopcu 37 +5 Te olmuş olucam bende, bebeğim dönmedi ayaklar aşağıda oyuzden mecburi sezeryan olucak. Aynı saatte demek, Allah yardımcımız olsun ❤️🙏
535arss ArasMom34 inan hıc bıse yapmadım yedim de yani ama gttı hepsi seninde gder bebısle ugrasmaktan Ne zman dogum yaptın
dyglsvn Bbssra benim de🥰 inşallah hepimizin güzel geçer de diğer arkadaşlara cesaret verici paylasimlarimiz olur🤲
Seherkaraca Dgnyagli bende salı günü sezeryan olacağım bebek ters oldupu için 😃 aynıymışız. Aç gel dedi doktorum en son yemeği bir gün önce yemiş olacağım yani. Sizinde öyle mi
Elzeminval SimgeTopcu ben oku üç gün sonra taktım ☺️ Ama göbek için değil rahat yürüyebilmek için yoksa yürümek çok zordu gerçekten sallanıyor ya göbek ama korse taktım aşırı rahatladım baya hızlı yürüyordum gece uyurken bile çıkarmadım daha rahat uyudum bebeğimi kendim alıp emziriyordum gece.doktorum da hıc sıkıntı olmaz demişti ve ılk hafta kontrole gıttıgımde çok çabuk iyileşmiş demişti hasılı sıkıntı olmuyor tecrübe ile sabit
birgaripannee SimgeTopcu doktoruma sormstm hemen ertesı gun takabılrsın demstı ama ben bı ıkı hafta sonra takmaya basladm
kbrMEVA SimgeTopcu ben malesef durumumdan dolayi.korse alamamisyim ama çarşaf bağlamıştır 40 gün boyunca internete yazın hemen kullana bilirsinde yada ucgun sonra da kullana bilirsin
Dgnyagli Seherkaraca ben pazartesi 12.30 da alınıcam operasyona, sabah 6 ya kadar istediğini yiye bilirsin dedi 😄 ay Nası dayanacaksınız olasan, hadi yemek neyseki sususuz Nası duracaksınız 😳 bu arada siz kaç hastalıkken olucaksınız sezeryanı?
Esssgi 69 ile hamile kalmıştım 80 le doğuma girdim. Sezaryenden 1 hafta sonra 71.5 a düştüm kendiliğinden. Sezaryenden hemen sonra tartılmayın vücudumuzda ödem oluyo 🙈 korse yamuna korse aldım henüz elime ulaşmadı takmayı deneyeceğim 😄