Herkese iyi akşamlar. Buralar da yeniyim. Post başlıklarına bi göz attım konu dışı olsa bile herkes her sıkıntısını rahatça paylaşabiliyor. Bu yüzden buraya yazmakta bi sakınca görmedim. 25 haftalık hamileyim bebeğim de ben de iyiyiz bi sıkıntımız yok çok şükür ama babamı düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum uyku uyuyamıyorum çok huzursuzum. Sigarayı bir türlü bırakmıyor. 30 yıldır içiyor öksürükleri inanılmaz derecede değişti. Bazı sıkıntılar da yaşamaya başladı bu aralar. Herşey için geç olmadan nasıl bıraktırabilirim. Bizi dinlemiyor o kadar severek içiyor ki hiç niyeti yok bırakmaya. Alo171 aradım kendisi istemeden biz birşey yapamayız dediler çok sinir oldum hiçmi çözüm yoktur ya. Aranızda eczacı olan yada orada çalışan varsa yardımcı olabilir mi? Bu sigara bırakma haplarından kullandırtsak belli etmeden nasıl olur. En etkili olanları hangileridir? Babamı kaybetmek istemiyorum, bebeğim ilk torunu olacak daha 45 yaşında bunun bi çözümü olmalı lütfen konuya hakim olanlar yardımcı olun. Çok geç olmadan bu illetten kurtulsun istiyorum. Düşündükçe ağlıyorum gözümün önünde eriyip bitiyor 😭