irorkay Bebegimgeliyo 12+5 bugün. Bulantılarım yok artık iştahım da yerine geldi inşallah böyle devam eder 🙏
minikoglumm Bebegimgeliyo 12+2 ağız tadım yok sürekli midemden böyle içimi bulandıracak şeyler oluyormuş gibi halsizlik üşengecligim tutuyor üstüne üstün 😇😇😁
Bebegimgeliyo Gamzissss yaa ben de 11+2 gecen hafta öyleydim enfeksiyon varmıs canım ilaç verdi doktor suan çok iyiyim çok şükür iştahımda açıldı çünkü öncesinde hiç biraey yiyemiyordum ve bulantı yapıyordu
Gamzissss Bebegimgeliyo yaaaa kan testleri idrar falan yaptılar ama bişey çıkmamıştı yoksa bende de mi var enfeksiyon
HandeZeynep Bebegimgeliyo Bende 11+3üm bulantılarım gidince iştahım çok açıldı.Herşeyi yiyesim geliyor.Kendinizi durdurabiliyor musunuz?😀
Bebegimgeliyo minikoglumm minikoglumm bende tat konusunda senin gibiyim sürekli zeytin yiyesim geliyor 🤣 tatlı da yavas yavas yemeye basladım tadlandırsın diye 🤣
Aylusum Bebegimgeliyo 11+3 olduk pazartesi kontrolün var uyku sıfır ve bulantı yok ama canım hiç yemek istemiyor halsizim yinede bin şükür 😚
Aleyna06 10 haftalığız hiç bir şikayetim yok çok şükür ne mide bulantım ne tansiyon düşüklüğum nede iştah kaybım var güzel Bir gebelik geçiriyorum dilerim diğer anne adaylarımızda güzel Bir gebelik geçirir 🙏🙏
Bebegimgeliyo Aleyna06 inşallah olmaz canım ama erkek bebekse 3 aydan sonra baslar diye beni de korkutuyorlar umarım olmaz bende de sende de 🥰🥰🌸🌸
Havvanur96 13 haftalık olduk bugün ama başından beri bulantılar devam ediyor halsizlik var sürekli uyumak istiyorum ☺️ ve 3 gündür çok fazla bel ağrısı çekiyorum biraz ayakta kalıyim belim çok fazla ağrıyor ☺️ bi sekilde gidiyor bakalım hamilelik ☺️
mlkmlk90 Bebegimgeliyo 10+1 bende, tiksinme halsizlik yorgunluk 5. Haftadan beri devam bakalım ne zaman geçecekte şöyle ağız tadıyla yemek yiyebileceğim.
Bebegimgeliyo Smanrsmsk61 en dertlimiz sen olabilirsin 🤣 biran önce Ağustos gelse 🥰🌸🌸 sağlıkla alalım inşallah hepimiz
minikoglumm Bebegimgeliyo ay ben yeşil zeytin almıyorum artık eve vallahi aklım beynim dolaba doğru yöneliyor çünkü canım ye ye ye diye 😃😃😃😃 tatlı yine çok şükür canım istemiyor cayın yanında genelde bisküvi oda haftada 1 2 anca sütlü tatlı yaptım dün bugün yiycsm baligin arkasından yemeye korktum😀
Aleyna06 Bebegimgeliyo çok şükür canım 3. Ayimizdayiz ama hala bir mide bulantısı iştahsızlık gibi bir belirtim yok hala 😊 umarım tüm anne adayların da olmaz
Dyg61 Bebegimgeliyo 11+2 bütün belirtiler var bende kusma hariç o da ilaçtan ilaç içmesem daha kötü okurdum heralde
Bebegimgeliyo Dyg61 ya aynıyız seninle bende ilaç sayesinde iyiyim cok şükür baska biseyimyok inşallah gecer canım 3 aydan sonra