LivaLiva Lohusa elbisesi bakıyorum sadece hep dantel hep işleme böyle tüllü tütülü değişik modern seyler arıyorum bi tane buldum maalesef bitmiş bir daha da gelmez diyorlar . Yardımınıza ihtiyacım var 🙏😇😇😇
Estur LivaLiva bende şurda bekliyim canım 😂 bende dantelli tüllü istemiyorum şade şık birşey arıyorum bulamıyorum 🤦🏻♀️
NaimeYilmaz LivaLiva lohusa sepetınden aldım o tarz bırsey bakın ıstersenız https://www.lohusasepeti.com/bondy-17209-sabahlikli-lohusa-gecelik-takimi
Zeze03 LivaLiva instagraöda angelbtk sayfası var iatediğin tarz da özel dikim yapıyor biraz fiyatlı ama
seymen LivaLiva Valla ben de sade arıyordum lcw nin sitesinde gördüm aldım. Açık mavi emzirme kolaylıgı saglayan bir model. Gayet de güzel geldi. Hatta beklediğimden daha iyi geldi kumaşı falan. Çok baktık lohusa takımı eşimle babane işi gibi geldi ikimize de o dantelleri. Bana hitap etmiyor hiçbiri.
HidayetSeher Biroliçgiyim e bi bakın netten çok güzel şeyler var ben aldım kumaşını da sevdim danteli de güzeldi 🙂
Pinkoloji NaimeYilmaz bende bundan aldım ama iç gösteriyor 😢🙈 sabahliksiz giyemeyeceğiz galiba. Sizde de aynı sorun var mı?
Skdag angelbtk de acayip abartı bir de çocuğu nasıl yatiracaksin omzuna,göğsüne?Güpür hertaraf.Cadi Sila'nin beyaz versiyonu gibi,kollar gereksiz uzun vs.Gerci zevk meselesi
Ezo35 seymen canım ben lohusa takımının yanında 1 tane de gecelik almak istedim basit ve uygun bişey olsun istedim lcw den aldım kumaşı çok güzel ama alırken dikkate beden biraz büyük gibi geldi bana
seymen Ezo35 kaç beden aldınız? Benim alt tarafım kiloyu aldıgı için genelde malesef takımlarda hep alt pijama rahatlığına göre alıyorum. Üst de salaş oluyor genelde.
Ezo35 seymen lohusa Pijama takimimi lohusa sepetimden aldım. Müşteri hizmetleri boyunu kilonu falan sorup ona göre yönlendiriyor. Benim de basen kismim daha fazla o yüzden lcw de ki geceligi XL aldım ama L rahat olurMuş
Bsa LivaLiva ben de tüllü dantelli sevmiyorum. Oysho ve catherines’in modellerine bakabilirsiniz. Ben ikisinden de aldım. Modeller gayet sade
Pinkoloji LivaLiva suwen e bak istersen. Ben oradan aldım pijama takimi ve lohusa geceliği. Ayrıca lohusa sepetine bakabilirsin bondy modelini aldım ekru rengi. Birde mark and spencer ve oysho var. Alternatif olur.
Ozlemocekk Kızlar bende süslü şeyleri çok sevmiyorum sosyete pazarlarında çok güzel lohusa pijamaları var kumaşı yumuşacık tavsiye ederim ben çekmeköyde oturuyorum buradaki sosyete pazarından 40tl ye aldım buna benzer bir pijama takımı .https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Pijama-Takim/3136356/567657?gclid=EAIaIQobChMImP-zhp202wIVB14ZCh371w_hEAkYASABEgJ0sPD_BwE
NaimeYilmaz Pinkoloji o kdrda göstermıor gibi.. cok yakından bakınca anca bellı oluyor. Sabahlıkla gıyerız bızde 😊
NaimeYilmaz Kibarbaby normalde L gıyıyorm gebelıkte 40 beden yanı ama xl aldm öle buyukte gelmedı aksıne cok rahat ettm beden ölculerınızı soledıgınızde arayıp sıze uygun bedenı soyluyorlar
Pinkoloji NaimeYilmaz benim eşimin gözleri görüyor canım superman sanırsın 🤣 🤣 astar etek giy diye tutturdu ömrümü yedi 🙈💆