Sefaaaseyma35 Marvegas1 merhaba benim beta değerim de çok düşük ilerliyor hiç katlanmıyor çıkış var ama çok yavaş doktor sağlıksız bebek dedi 15 gün düşmesini bekleyip düşmezse kürtaj yapıcaz dedi 🥺 sizin ilerleyişiniz basıldı beta değerleriniz
Marvegas1 Sefaaaseyma35 kuzum banada sağlıksız dediler 12 haftaya kadar bekleyelim yoksa kürtaj yapalım dedi beta değerim 111 di 2 gün sonra 169 fln oluyordu çok yavaştı ama mucize oldu bebeğim sağlıklı bi şekilde şuan elhamdülillah senin nasıl şuan kaç hafta beta ne durumda
Burcu4135 eylul02 yok sanmıyorum ama vajinal ultrason olacagı icin belki bir ihtimal. Benim kese daha 7mm
Sefaaaseyma35 Marvegas1 gerçekten mi umut oldun resmen bana 🙏🏻 Benim ilk öğrendiğimde 273 dü 3 gün sonrasında 500 lere çıkmıştı daha aradan 5 gün geçti bugün 600 lerde 🥺 doktor vajinal muayene de keseyi gördü bebeği de ama sağlıksız bebek dedi benim de adet tarihime göre 5 haftalık
Smmyyy Marvegas1 yazdiklariniz bana umut oldu benim beta Hcg de tam 2 kat artmıyor ilk başta 2 kat artıyordu ama bu pazartesi kan verdiğimde 2458 çıkmıştı bugün yani 2 gün geçtiği halde 3500 çıktı ve vajinal ultrason da da kese görünmedi dış gebelik de yok doktor kürtaj önerdi ben biraz daha beklemek istedim
Marvegas1 Sefaaaseyma35 bekle biraz ben o doktorun dediğini yapsaydım şimdiye kürtaj olmuştum tek doktorla kalma başka doktora git bide
Sefaaaseyma35 Marvegas1 kaçın haftadasın canım ? Çok sağol gerçekten umut oldu söylediklerin gerçekten
Adilekorkmaz Minemine arkadasim 37 cikmisti 2 gun sonra tekrar test istediler hamile oldugu kesinlesti simdi
Minemine Ya kızlar benimde kanamam başladı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorumda pek bişey demiyor hep klişe şeyleri söyledi başka doktorda yok zaten olduğum yerde yok başka ilçeye yolculuk yapmıştım 😌
Elifdikel Minemine büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorsunuz tekrar doktora gidip kan verseniz iyi olur geçmiş olsun
Tugce28 Minemine vajinal de 6 da çoktan görünmüş olmalı karından bazen görünmüyor zaten beta dan belli olur canım
-Cansu- Minemine canım benim 7 haftalıkken doktora gittim gözükmedi sonra doktor su iç sıkıl dedi 2 litre su içip tekrar ultrosonda baktığında gördü. Hem belki biraz erken hemde biraz su içip sıkışık olursan erken gözükür 😍