Mervekomur afrasil aslında bunu ilk başta yapmaları gerekiyodu bizim 2 tanede kaybımız var varikoseli olanlara yapilmasi gereken bi test bizim tüp bebek doktorumuz çok umursamaz bi insandı son anda gerek duymuştu canım ama bunu isteğe bağlı yapiyolardir kesinlikle. çok teşekkür ederim 🙏
afrasil Mervekomur canım nerde yaptırdın peki özel mi devlet mi esinde sperm düzeldi mi normale döndü mu varikoselden sonra .benim esim ameliyat oldu sperm normale döndü düzeldi
afrasil gel_artik_bebegim insanlar ne kadar salak ya yok gitmiyorum bekliyorum deseydin canm insanları kırmaktan cekinmeyin ver cevabını bak 2.ye soramazlar . Sende sorun ne canım bunun kadını erkeği yok
Mervekomur afrasil ankarada ozel hrs hastanesinde yaptırdık kuzum. Eşim ameliyat olalı şu an 14 ay olacak düzelme çok az olmuştu ileri hareketinde artış oldu ilaçta kullaniyodu argifertil diye takviye kullaniyordu
afrasil Mervekomur canim bizim ileri hareket 9du sonra 41 oldu morfoloji 2ydi 6 oldu . Bide bu süreçte kullandi yine vitamin keçiboynuzu falan sorun var mıdır acaba bilmiyorum doktora sormuştum sorun olsa spermi etkilerdi demişti
Busrasener43 gel_artik_bebegim rabbim en hayırlısını versin inşallah vazgeçme birgün sende bu duyguyu tadicaksindir rabbim bir zaman vermiştir çok kür denedim demişsin ama bı çok hamile kalamayan bayandan duydum bunu ve ünlü doktorlarinda önerdiği bişey çakrış otu kökü suyu bunu bi araştır faydasını çok duydum
Guneslii gel_artik_bebegim Formu sil yumurtlama günlerini takip et kafanı rahatlat canım takma dularım seninle ❤️
deletedmom162 Cemre91 Göğüslerim şiş ve dokununca acıyor. Kac gündür halsizlik var. 1 2 defa Genital bölgemde anı bi zonklama oldu kasık agrım hiç geçmedi, ve bugün afedersiniz sürekli tuvalete gidiyorum regli olmuşum gibi ama Birşey yok.
Mervekomur afrasil sizin değerleriniz da baya bi düzelme olmuş canım zannetmiyorum bizde keçiboynuzu deniyoduk bi faydasını görmedik sürekli ceviz sucuğu yesin eşiniz oda baya bi etki ediyo spermde
Piremses0 gel_artik_bebegim oy kuzum ya bir sen değilsin ki hepimiz böyleyiz ama içini dökmüşsün çok kafaya taktığım belli ama bende denedim formu sildim ama ufacık bişe olsa hemen yükleyip araştırmaya giriyorum zor ya zor rabbim miniklerimizin kokusunu çekmeyi nasip ede inş 🙏🏻
ecembugra53 gel_artik_bebegim anladım canm olır ama cok pko olan var inofolik combi diye bi ilaç var doktorlar veriyor pko lu hastalara doktoruna bi sor canım
Ozlemyeni gel_artik_bebegim ben tam 4 yil bekledim.tam vazgectigim ay hamile kaldim.hsg cektirdiniz mi
Alpmete afrasil yapabilirsiniz bende o yüzden numarasni verim dedim gidemezsenjz en azından size anlatsn
_imra_1213 gel_artik_bebegim öncelikle Allah’ım tes zamanda sevindirsin, ama böyle stres yaparak olmaz hep bunu düşünerek yaşamayın kendinizi hasta yaparsınız hiç üzülmeyin vardır Allah’ın belirlediği bir gün herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor öncelikle hayırlisini isteyin 🌹