gel_artik_bebegim tabi yazayım.ama şimdiden diyim linclemeye falan gelemem , bana da baya başta saçma gelmişti
Neyse eşim ve bende sorun olmamasına rağmen olmuyordu
Bi gün annem gel bak bı kadın var ona görün kurt bı kadjn tamam denemekte ne olacak ki dedim ve gittim ama adetli gittim
Kadın karnıma dokundu yumurtaların baya aşağı düşmüş sen ağır bı iş yapmışsın dedi neyse bana dedi sen bu ay da hamile kalamiyacan adet olunca gel yanıma ve siyah sakız ve hakiki zeytin yağı getir dedi ve gerçekten de o ay adet oldum gittim sırtıma ve yumurtalıklarima sakız bıraktı, ve git hadi bu ay olmasa gelecek ay olavak dedi ve gerçekten de o ay hamile olduğumu öğrendim, tesadüf değil bu eşimin arkadaşı yillardir çocukları olmuyordu ve bende ona anlatım tabi başta reddediyordu ama geldi ve iki ay sonra hamile olduğunu öğrendik
Şimdi siz buralara kadar gelirmisinz onu bilemem ama düşünmek isterseniz ben kadının numarasını Size atarım çünkü kadın şehirlere de gidiyor ve şeh torunu dolandırıcı falan düşünmeyin eşimin uzaktan akrabaları da oluyor bı onu da denesin yine de siz bilirsiniz ama Rabbim nasip eder elbet üzülmeyin