Fatos007 Serrax Bilemiyorum ki son haftalarda yapmak gözüme büyüyor yarın ne olacağımız belli değil 🤷♀️ Bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm.
Merveayzfur NefesDeniz bende beklim burda kizlar deterjan konusunda cok kararsizim uni baby sivi konstre var bide duru granul toz sabun🤷♀️
Egeligif Hey123 canım ilk 3 ay bebeğin bağışıklığı tam oturmadigim ütüyü öneriyorlar ama sonrasını bende kestiremiyorum🙈
Ortmenanne16 Fatos007 bence tam zamanlama. O süreçte inanın daha enerjik oluyorsunuz. Ben 29da bitiridim komple şu an 34e giricez ayakta dahi zor duruyorum 🥺🥺🥺
Fatos007 Ortmenanne16 Ben şimdiden ağırlaştım kalça vajina ağrımdan zaten zor yürüyorum daha kötü olmadan başlayayım diye düşündüm.
Merveayzfur Busraksu evet cok duydum onuda tesekkur ederim bizde 29 haftaligiz allahin izniyle haftaya yavastan yikayip utulemeye baslim diyorum bakalim tum annislere kolay gelsin allah yardimcimiz olsun🙋🏻♀️
biranneikikedi Fatos007 bence de başlayabilirsin temiz temiz çekmecesinde dursun ben 29. Haftamda yapmıştım, yarın 31 bitecek hastane çantama başlıyayım diyorum yavaştan
threestar Fatos007 hiç erken değil ben biriktikçe yaptım 30’dan sonra hastane çantanızı da hazır edin, ne olur ne olmaz dinlenmeniz gerekebiliyor özellikle 32-36. haftalar erken doğum riski oluşabiliyor çok yorulmamak lazım o haftalarda🤭
N_A_Z_L_I_M Canlarım bir sorum olacak , eşim yumuşatıcı almış bebek olan için (zararlı değil mi yumuşatıcı)ben mi yanlış biliyorum