BurcuP Fatos007 28+6 👌 hazırladık herşeyi bavul yapacağım ne olur ne olmaz iyi kötü hazır olsun dedim.
-Ozlemcelik388 Fatos007 sonradan çok agirlasiyoruz benim eşimde erken acele etme dedi ama şimdi olsa 28 hazirlardim. Sanki çamaşırları elde yıkadım 🤣🤣 öyle yoruldum
Beyziikoo bircivcivannesi Ne kadar koyuyorsunuz kıyafetlerin içerisinde atıyorsunuz değil mi o halde 😊 Göze koyulduğu zaman çözünmede falan mı bir sıkıntı oluyor bende haftaiçi yıkayacağım da inşaAllah Dalan granül aldım 🙄
bircivcivannesi Beyziikoo ben duru kullaniyorum, makine full doluysa bir olcekten biraz daha az koyuyorum, siyahlar için ayrı bi sivi deterjanım var siyahlari granulle yikamiyorum
Fatos007 Merve6521 Bende 30dan sonra başlarım diyodum ama yorumlardan sonra başladım bile kıyafetlerin etiketlerini kesiyorum şu an😀.
Huris53 Fatos007 bende 29. Haftamdayım bitirdim herseyini sıra kendiminkiler geldi çanta hazırlamak eksik tamamlamak gibi acele etmeden yavaş yavaş yapıyorum vakit var nede olsa ağır olmadanda bitirmek lazm diye düşünüyorum 🥰
Beyziikoo bircivcivannesi Bebeklerinki için sordum zaten normaller değil de ben kendimize sıvı ve toz kullanıyorum onun ki ayrı olmalıymış ayrı oldu 😄😄😄 Tamam bende makineye atarak deneyeyim 🤗
Huris53 senaack sana gore erken olabilir canım herkes rahat hamilelik geçirmiyor erken yapıp rahat etmek isteyenlerde var, sonrası için ağır geçiyor kimilerinin
Zisanmery Fatos007 ben 34 haftalıkken yaptım birgünde yıkadım ertesi günde ütüledim sonraki haftada çantasını hazırladım bana göre sizin daha çok erken ama siz bilirsiniz
Guzel_anne Fatos007 bende şimdi Trendyol’dan deterjan siparişi verdim uni baby sensitiv deterjan ve yumuşatıcı 55 tl kullanmıştım çok memnun kaldım yine aldım 🙏
Aslanaysima Bu neyle alakali biliyomusun senin vucudun aldigin kilo vs ile alakali. Ben 24te yaptm ve cok zorlandm ama bu haftalarda yapip zorlanmayanda var .