Sevvals23 Ya herkes çok az kilo almış şuan 22 kilo almış durumdayım 🙈😂😍 ama kendimle barışığım hahahha
Mumsyyy Sevvals23 bende 36+5 , 20 kilo aldim ama cok sukur sislik odem vesaire yok 44 kilo ile hamile kaldim 63.7 kiloyum, kimse inanmiyor okadar kilo aldigima ben de takmiyorum saglik olsun verilir kilo 😄
Bittercikolataa Bu gece 37 oluyoruz insaAllah😍 11 kilo aldım 🙈 Şuan iyiyiz ara ara yalancı sancilarimiz olmaya basladiii🥰
Zekus7 Bittercikolataa Maşallah canım, benimde bazen oluyor bir iki gündür hissetmeye başladım anlık doğuruyorum sanıyorum bi telaşa kapılıyorum sonra geçiyor 😅
Bittercikolataa Zekus7 Ay valla bende hemen eve bakıyorum derli toplu olsun diye her gece temizlik yapıyorum nerdeyse valla paranoyak oldum🙈😂
Rmeysa_1661 Zekus7 1 şubatta doğumum var bugun corana testimi verdim 🤗 inanılmaz bir pelvik mi artık çatı mı derler nedir bilmiyorum ama ağrılarım çok şiddetli ne adam gibi dönebiliyor ne oturabiliyor ne de yatakta dönebiliyorum. Bacak desem ağrıyor 😣 şu son 2 gün geçmesini iple çekiyorum 38+1 iz👶🏻
Zekus7 Rmeysa_1661 Ayy çok az kalmış 😱😅 insallah sağlıklı ve acısız bir şekilde kucağına alirsın canım 🙏🧿
Sevvals23 Mumsyyy hahahahaha süper neredeyse aynıyız🙈 bakalım kim erken doğuracak valla benim içime 14 16 sı gibi doğuyor bakalım yine yazışalım burdan 🙈🥰🙈
Zekus7 Mumsyyy Bu da gelir bu da geçer kızlar dert etmeyin siz zaten zayifmıssınız. Ben ne kadar kilo almasam da kilolu hamile kalanlardanım 😅
Ngrk88 Bende şubat annesimi mart annesimi olurum bilmiyorum 🤷♀️ ama yazmak istedim 🥰 gün geçtikçe hem heyecanlı hemde biraz korkuluyum. Bir ebe olarak şunu anladımki yaşamak çok çok farklıymış Allah hepimizi sağsalim kurtarsın evlatlarıyla 🙏🏻
Zekus7 Ngrk88 Amin canım inşallah, anne olmak gerçekten doğa üstü bi olay bence şimdi daha çok anlıyorum annemin kıymetini ❣
Mumsyyy Sevvals23 ay hic bilmiyorum yururken zorlanmaya basladim artik icimde hem acayip bir enerji var hemde hicbir sey yapamiyorum😄 38 de falan dogsa diyorum bende, saglikla gelsinler insallah , haberleselim tamam 🤗
Zekus7 Oysul Ahh benim canım kader arkadaşım hiçte çok değil zaten ideal kilo 12-15 arasıymış. Biz yemiyelimde kim yesin artık 😅 boşver doğurunca gidecek elbet. Bu arada çok güzelsin maşallah 🌸❣🧿