Mere Kizlar internette evde yapilan gebelik testleri var camasir suyu falan deneyen var mi dogru sonuc veriyor mu 😅😅
Mzgnormann Mere hafta sonuydu üşenmiştim nöbetçi eczaneye gitmeye bende çamaşır suyu ile yaptım köpürmüştü sonra direk test aldım pozitif çıktı 😂
Nur1126 Mere ben denemedim ama kaynanam klozete çamaşır suyu döküp gitmiş bende bilmeden tuvaletimi yaptım kalkınca koyu yeşil bi çiş gördğm korkudan aklım çıktı gelince sordum bili döktğn mü diye çamaşır suyu döktüm dedi aynı mantık aslında çıkıyır yani
Ebru-001 Mere o zaman test yaptım pozitif çıkmıştı karbonatı da deniyim dedim meraktan 😂 köpürmüştü dogru cıktı
Mzgnormann Mere normal köpürüyor hatta daha 3 gün kalmıştı adetime o zaman hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittim değerleri düşük dedi gebelik var çok yeni ama dedi ondan sonra düzeldi 21+2 haftalık şuan
sntn Mere ben hepsini denemiştim hamileliğimden 2 ay önce yasaklar olduğu için eczaneye gidememiştim çamaşır suyu, karbonat, diş macunu her şeyi denedim hepsi pozitif çıktı ama sonra testte negatif çıktı doğruluğu yok yani
Mere Mzgnormann kenarlardan beyaz kopuk oldu cok ince ama bilemedim bide yukari dogru baloncuk baloncuk cikti
Melekhkn Valla bnce yaniltio bndede hepsi köpürmustu ama negatifti😅 hatta esiminki bile köpürmustu 😂😂