Mom089 ben pcos hastasıyım hamile kalamıyordum tüm düzenn mahvoluyor çnkü 7 kilo verdim ardından sağlıklı beslnemye yöneldim, inofolic verdi doktor sonra denedik ve tekrar olmadı doktorum eşimden sprem testi istedi ondada skntı oldğunu farkettik oda vitamin kullanmaya başladı. İkimzde vitamin ve folikasiti kulnnaya devam ederken doktor sürekli çağrdı yumurtan büyüyormu diye hafif büyümeye başlayan bir yumurta oldğunu gördü ve çatlatm iğnesi oldum iğneden 36 saat sonrasında ilşki yaşaman gerekiyor araştrablrsn. Sonrasında Rabbime şükürler olsun gebe kaldım. Ve 1.5 yıldır uğraşyoruz. Bıktım yıldım falan böyle şeyler deyip isyan etme sakkn vardı bi hayır deyip dua et bol bol ve en önemlisi doktora tüm skntını anlatmalısın herşeyiyle o seni çok güzel yönlendirecektir. Pcos zorluğunu yaşamış biriyimm amaa stres yaparsan daha çok engel olursun hamile kalmaya. Gönlünü ferah tut ilk uapman gereken sıkı bir diyetle zayflaman, ekmek, abur cubur vs herşryi bu süreçte hayatımdan çkarttm ben böyle zayfladım. Moralini bozmaaa olur inşallahh isyan etme dua et canm 🤲🏼