Mom089 canim benm seni cok iyi anliyorum. Bak ben 4bucuk yillik evliyim bendede pcos var bekarliktan beri. 3 4 ay adet olmadgm zamanları biliyorum.Oncelikle lutfen bıktım artk falan deme Rabbimin gucune gider. Bizde cok ugrastik cok bekledik ama ben hic isyan etmedim bıktım demedim her zaman Allahtan hayrlisini istedim ama olmuyo olmayacak demekki dediğim zamanlarda oldu tabi. Esimdede hicbi sıkıntı yok cok şükür. Yeri geldi kendimi sucladim esiminde baba olma hakkini elinden alıyorum gibi hissettim. Baskasiypa evlense belkide simdiye baba olmustu diye dusundugum zamanlar cok oldu. Esim benim bu hayttaki en buyuk destekcilerimden biri Allah razi olsun. Benim moralim her bozuldugunda tedavilerin sonucsuz kaldigi durumlarda benden once o ayakta durmayı bildi o beni teselli etti. Ailem onun ailesi herzaman destekcimiz oldu. Ben suan 6 aylik hamileyim tup bebekle hamile kaldim ama 2 hafta once rahim agzi kisaligindan dikis atildi ve suyum geldi. Bebeğimizi kaybedebileceğimz yada yaşarsa ciddi saglik sorunlari olabilecegini soyledi doktor. Okadar zorki Rabbm kimseye yasatmasin. Cok sukur suan suyu cok az olmasina ragmen bebegim katnmda ve yasiyo. Evet erken dogacak ama en azndan bi umudumuz var. Demem o ki sakin isyan etme bıktım deme. Herseyin bi vakti zamani var nasipten ote yol yok. Sabret sabrin sonu selamettir. Beterin beteri var bunu hicbir zaman unutma. 15 20 yil hastane hastane gezen insanlar var onlari düşün. Yaşınız daha genc Ayrica. Erkek icinde 30lu yaslar cok gec sayilmaz. Bak her zaman Allahm hayrlisini ver diye dua et. Bu anlattklarimi dusun. Yani hamile kalmaklada is bitmiyo gülüm. Insanin aklina gelmeyen basina geliyo. Benim aklima gelirmiydi boyle olacagi. Insanoglu iste tamm hamile kaldim oh cok sukur diyon ama ne yasicani bilmiyonki. O yuzden sen tedbirini al tedavini ol takdir Mevlamin. Moralini yuksek tutmaya çalış boyle olmuyo biktim dedikce hic olmuyo emin ol. Pcosu en cok tetikleyen kilo sekerden ziyade stres. Kendine bunu yaoma. Artk herdeyin bi caresi var. Baktnz hala olmuyo asilama var tup bebek var ama Allah onlarida hayrlisiyla nasip etsin kardeşim. Heo dualarmda olcaksn. Insaallah en hayrli zamanda hamile kalıp beebgini sag saglim kucagina alırsın. Dua sabir ve tevekkul unutma😊