mustafaveannesii Kızlar merhabaaa 6+3 haftalığız düşük tehlikemiz vardı progeston kullanıyoruz ama diğer hafta daha kanamam olmadığı için doktor kesebilirim duruma göre demişti korunmasız cinsel ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
gulbahar0505 mustafaveannesii ilk 3 ay ilişki önerilmiyor heleki dusuk tehlikesi varsa siz yine doktorunuza danisin kontrollerinizde sizi kontrol edip en dogru bilgiyi o verir
Ada01 mustafaveannesii canım korunmasız girmeni tavsiye etmem riskim olmadığı halde korunmasız girince acayip kasılma ve ağrılarım oluyor
ikibebekannesi mustafaveannesii korunmasizi bırak sizin iliskiye girmeniz tehlikeli olur ki 😟Dusuk tehlikesi hemen geçen bir şey değil maalesef
ssnnmmm mustafaveannesii düşük riskinde ilişki yasak bi doktorunuza danışın ama benim doktorum risk olmasa bile ilk 3ay önermiyorum dedi sizin bide riskiniz var
acemianne1 gulbahar0505 bizim doktor sadece 8.aydan sonra yok demişti ama nolur nolmaz diyenyapmiyoriz ilk üç ayda
mustafaveannesii ssnnmmm teşekkür ederim ilk hamileliğim o yüzden yanlış bir şeyler yapmak istemiyorm
merveklyc mustafaveannesii Canım ben ilacı bırakalı 3 hafta kanamalarım geçeli 2 ay oldu 3 ayı geçtim hala korkuyorum senin çok kısa bir süre olmuş.Bence beklemelisin doktoruna sormalısın
mustafaveannesii merveklyc vajinal yoldan mı kullandınız? Ben öyle kullanıyorum ya :((( inşallah atlatırıım bu durumu :(
aydinaleyna61 mustafaveannesii doktoruna danışıp hareket etmen en doğrusu. Benim düşük tehlikem vs hiç olmadı doktorum da yasaklamamıştı 30+3 haftalık gebeyim hiç düzeni bozmadan ilşkiye devam ettim. Ama dediğim gibi en doğrusunu doktorun bilir ❤️
Kdk mustafaveannesii canım düşük tehlikesi olduğunda cinsel ilişki yasaklanıyor. Eğer tehlikeni atlattıysan doktoruna danış derim öncelikle.
mustafaveannesii Kdk hiç soröadm sadece bugun aklıma geldi yanlış bir şey yapmayayım diye doktor konusudna şansızım haftaya randevum var bakalım ne diyecek teşekkür ederim ❤️
mustafaveannesii Hepinize çook teşekkür ederim danışmak istedim doktora sormadan olmaz tabi ama ümraniyede oturuyorum inanın hastane doktor konusunda çok sıkıntılıyım:(((((((
Tugcekkkkk mustafaveannesii düşük riskiniz varsa ilk üç ay ilişki olmaması gerekiyor diye biliyorum. Benim de düşük riskin vardı doktor öyle dedi
Merinosunannesii mustafaveannesii doktoruna sormadan ilişkiye girme derim ilk 3 ay yasak diye birşey yok düşük tehlikesi yoksa ama senin varmış canım o yüzden doktoruna sormadan ilişkiye girme derim
Kdk mustafaveannesii ben kontrole gitmeden önce aklıma gelen herşeyi telefonun not defterine yazıyorum unutmamak için. Rutin muayene bittikten sonra da tek tek soruyorum 😅 tabi sabırlı ve ilgiyle cevap veren bir doktora denk gelmek gerek 🙏🏻
mrv_b Bende 5. Haftada ufak bi kanamayla gittim 2 hafta yasakladı progestan kullandım o iki hafta. Sonra geri herşey serbestti normale döndük. Tabi sizin durum farklı olabilir
mustafaveannesii mrv_b benm de az kanamam oldu yinene de verdi daha 1 hafta olmadı başlayalı haftaya kesebilirim demişti bakalım salı günü randevum var :) teşekkür ederim :))
mustafaveannesii Merinosunannesii sıra alıyprum bir dahaki hafta gel diyor bir dahaki haftaya gebelere bakmıyormuş 182 sıra vermiyor özele gitmiştim ilk memnun kalmadm doktorumdan ilgilenmedi sonra devletten sıra aldm başıma bu olay geldi.