AsM Valla keske bende memleketimde olsam 😔tokatta olsam universiteye giderdim orda ilhan hocayı ovuyorlar tanidiklarim ona dogum yaptirdi hep ben rizede yaşıyorum ve asiri pahali valla doguma yakin gelip ordami dogursam diyorum artik
September_ AsM ne kadar da aynıyız gelin sarılalım 😄ben de Tokatlıyım ama Rize de yaşıyorum. Rize de doktor bulamadığım için Trabzon medikale gidiyorum . Ama doğuma memleketindeyim inşallah
Aysenur-ozturk Kubraylmz0 sizinki gene iyiymiş Kayseri Acıbadem %10 sağlıkçı indirimli muayene ücreti 346.50 kuruş tam olarak bugün doğum da 10 binden fazla imiş
Beyzan Kubraylmz0 ben şu an Osmaniye’deyim hastane sayısı da iyi dokror sayısı da az muaye 100 TL doğum 2500 TL. Ama ekstra bir yatma parası istenmiyor
Elifdikel Kubraylmz0 medial park gebzeye gidiyorum muyane ücreti 315 olmuş doğum 4500 o da geçen sne parası maalesef çok artmış hastane giderleri
AsM September_ ya kader arkadasim 🤣rizede evren beyi oneren cok oldu kendi klinigi var ama inanilmz pahalo 300 tlmis muayenesi dogumda 6veya 7bin o civarda suan kontrole arastirma hast gidiyorum mecbyr şarda da pek gyzel bi hastane sayilmaz 😏valla napicami sasirdim
MinikKoala Kubraylmz0 İstanbul’da eminim daha fazladır ben 3 sene önce sormuştum Dogum parası 6 7 bin arasıydı ..
Kubraylmz0 MinikKoala İstabul da geçinmek zor gerçekten bizde eşimin tayini için geldik tokata insan daha iyi anlıyor uzaklaşınca
MinikKoala Kubraylmz0 kesinlikle çok zor bizde taşınmayı düşünüyoruz İstanbul’dan bakalım kısmet artık
Emation55 Kubraylmz0 ben medikalde doğum yaptm 1 ay önce indirimli doğum ücreti 3500 aldlr ekstra kalrsan 1 gün 500 TL ama ben kalmdm epidural yaptım normal onada 1200 aldılar toplmda 4700 e maal oldu yılbasndan snra zam gelck diolrdı çok pahallı ya
Asude967 Kubraylmz0 bir uygun olan daha var ama bn tercih etmedim sezeryan paketi hiç iyi değilmiş kimse memnun kalmamış