deryamehmet35 Kubraylmz0 çok fazla cnm ben son aylarda develte geçtim ve gayet memnunum hem dr dan hem nts hemsirelerinden
RanaNar42 Kubraylmz0 bende Tokat’ta yaptım üniversite hastanesinde ama doktorum özeldi gayet memnundum
Girlsmomm Kubraylmz0 İstanbul da aynı benim muayenem 250 liraydı 300 oldu doğumu hiç bilmiyorum ama o da güzel bi şekilde artmıştır maalesef bazen hastaneyi değiştirsem mi diye düşünüyorum ama dr çok iyi olduğu için vazgeçiyorum
archmom Kubraylmz0 medical park izmir hastanesine gidiyorum . Özel sağlık sigortam var ödeme yapmıyorum ama ben kayıt açtırırken yapanlar oluyor . Sgk indirimi ile 270 ödüyorlar.
Bedis94- deryamehmet35 bende medicalparka gidiyordum sırf doğum ücretinden hastanemi değiştirdim gereksiz çok pahalı
September_ Kubraylmz0 Trabzon’da 375 lira veriyorum Medikale memleketim Tokata geldim de biraz rahatladım 215 e şükreder olduk
Son_17gun Kubraylmz0 tokatta üniversite hastenesine gidiyorum 192 lira muayene ücreti testler felan da için de ekstra testlere para vermiyorum 😊
GGT Son_17gun rica etsem hangi doktora gidiyorsunuz öğrenebilir miyim. Birde 158 lira diye duymuştum ben doktordan doktora farklılık gösterebilir mi?
1PrensAnnesi Kubraylmz0 Gaziantep medicalde doğum yaptım muayene ücreti 370₺ doğuma 5500₺ Verdim orası ucuzmuş valla
Aynur-13 İstanbulda ilk iki kontrolüme medikal parka gittim 265 tl muayene ücreti 5500 tl doğum ücreti medipolde devam ediyorum şuan 140 tl muayene ücreti normal doğum 2700 tl