Esindavulcu Asyaq21 gecer insaallah ya benm seker yüklemesinde şeker de yuksek çıktı. Açıkcası korkuyorm bisey olcak diye.
AycanAycan19 MaysaBade 22+4 bende ama cok sukur agri falan yok ama wc sıkıntılı bnm icinn acayip baski oluyo lavoboda sizdede varmi aceba.
Asyaq21 Senarsgnc doğumlar hangi güne denk geliyor kızlar bnm 12 13mayıs arası bu arada kaç kilo aldnz kızlar Bn gebelikten önce 66kiloydum şimdi ise72kiloyum acaba biraz hızlımı gidiyorum ama iştahım çok açık bazen durmadan yiyorum sizde benimle aynı durumdamsnz🤭🥰❤️
bozkurt_19 Asyaq21 benimde 10 mayıs gözüküyor şimdilk bende 7 kilo aldım doktor dikkat etmemi söyledi şimdilk dikkat ediyorum bakalım ne olacak ☺️
Kubra-kurt-aksoy Asyaq21 17 Mayıs olarak gözüküyor doğumum.60 kiloyla hamile kaldım şuan 24+4 gunlüğüz 66 kilo oldum 🤭☺️ İnşallah hepimiz çok kilo almadan, çok çatlak olmadan sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Asyaq21 bozkurt_19 Evt doktor banada dikkat etmemi söyledi ekmek kullanımı çok oluyor Bnde ekmeğe asla hayır diyemiyorum🤷♀️🥰
Alizade_16 Senarsgnc bizdə 24+3haftalığız ayak ağrılarım her akşam başlıyor bi tek rahatsızlığım bu🤧 onun dışında bizde iyiyiz, şükür😍❤
mucizemARAS Alizade_16 bende 24+4 teyim mutlaka magnezyum kullanmalısın ben bi ay düzenli kullandım agrı sancı kalmadı iki hafta kullanmayınca tekrar agrı olunca doktorum yazdı
SB_ Annesionu-yer hayir zaten oceans mummy haplarının içinde demirde var bu multi vitamin dedikleri haplardan bunlar sadece içinde magnezyum yok o yüzden onu extra kullansammı diye düşündüm
Huri54 Senarsgnc acıdan ağlıyorum pelvik kas acısı çok fena bel ve sırt ağrısı da bonus 😔 26 haftalığız
Kubra-kurt-aksoy SutlacimiYedimmiBen ben de şuan 24+4 ün benim de gece dönerken kasık ağrılarım oluyor maalesef
SutlacimiYedimmiBen Kubra-kurt-aksoy evet ya kemikler çekiliyormuscasina ağrıyor magnezyum kullanmama rağmen
archmom Senarsgnc biz kızımla 23+4 oldukk . Çok şükür agrımız sızımız yok . Çünkü kızımla haftada 2 gün pilatese gidiyoruz . Mide yanmalarım azcık azcık oluyor . Heyecanla Mayısı bekliyoruuzzz 🎀
Okyanusunannesi 26+1 olduk bizde oğluşumla Mayıs’ın ilk haftası gözüküyor sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz🙏🏻🙏🏻
Annesionu-yer SB_ evet ben de onu yeni yeni kullanmaya başladım ama eski kullandığım multivitamin daha iyiydi kalsiyum ve Demir miktarı yüksekti omega yoktu ama diğerleri yüksekti. Bırakıp ona dönücem sanırım
Cerenonur61 26+1 im kızlar spor salonunda çalışıyorum sürekli hareket halindeydim o yüzden sanırım ben rahatım sporun çok faydası olduğunu düşünüyorum 🥰