Edakuz58 24 haftalik olduk hic bir şikayetim yok deli gibi temzlik yapiuorum bi ara yermden kalkamak istemiyordum hamile deglmisim gibi 😅
Nurcaa Edakuz58 şanslı olan biri daha 😂😂 kız ben yerimden kalkarken bile panda gibi yuvalanıyorum 😂😂😂😂😂
Nurcaa Mayisbali ben magnezyum kullanıyorum çok şükür o dindiriyor ağrılarımı tabi çok yürüyünce temizlik yapınca olmuyor değil o zaman da paso uzanıyorum 😂 valla bence de bu iyi günlerimiz yaklaşıyor yaklaşmakta olan 😂😂
ilkcan64 Nurcaa bende magnezyum kullanıyordum fazla tüketim sonucu göbek bağında kireçlenme yapıyormuş o yüzden bıraktım
Mayisbali Nurcaa bende bu sefer ki kontrolümde isteyeceğim magnezyum bakalım verecek mi 😬 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
SB_ Nurcaa ay çok güldüm buna 😄 annemde zaten şakasına benimle dalga geçip duruyor yerinden kalkarken aynı pandalara benziyorsun diye bide yürürken arkadan görünüşüm penguen gibiymiş 😂😂🙈🐼🐧
Gigy Senarsgnc 22+4 olduk biz de 💕oda hazırlıkları başladı yavaştan , akşamları benim de rahim de ağrı oluyor onun dışında iyiyiz şükür ,herkes farklı yaşıyor sanırım ☺️
Nurcaa ilkcan64 hmm 🤔 doktoruma bu konu hakkında çok güveniyorum aslında fazla ilaç verme taraftarı değil az ve öz taraftarıdır. aşırı fazla kullanan hamileler var hiç böyle bir şey duymamıştım bi araştırayım teşekkür ederim 🥰
Yaseminahmetlina Nurcaa cildin çok kuruyorsa vazelin sür. O kadar para verdim kremler aldım tenim o kadar kuru ki fayda etmedi ama vazelin hiç kurutmuyor çok memnunum .
Nurcaa Yaseminahmetlina işin enteresan tarafı yağlı bir cildim var ver zeytinyağı Hindistan cevizi yağını sürekli boca ediyorum olacağı varsa oluyor demek ki ☹️ Annemde de var doktorum genetikte varsa yapacak bir şey yok en pahalı kremi de kullansan olur o yüzden doğal yağları tercih et demişti ama oldu 🙄
Yaseminahmetlina Nurcaa Doğum izlerini artık çok kolay tedavi ediyorlar çok takma kafana. Millet neler yaptırıyor kendine bu ne ki 🤣
pol34 25+2yiz. Gögüsünden sıvı gelen oldu mu hiç. Önce Baya endişelendim ama hormonlar arttığı için normalmiş.
SedefK pol34 evet benim 22. Haftada gelmeye başladı. Görünce ben de endişelendim ama normalmiş sanırım. Doktora gidince sorucam
Birgul Senarsgnc bizde 24+2yiz kızımlaa😇 uyumakta çok zorluk çekiyoruum yan taraflarıma yatmaktan çürüdü artık😂 uzun süre hareket halinde olunca çok yoruluyorum artık 😒
Esindavulcu 25+1 haftalıgım bende ikinci gebeligim agrim oluyor boğazm yanıyor magnezyum kullaniyorum insaallah geçer..
Asyaq21 Esindavulcu seninle aynıyız şuan Evt bacak sızlaması fln magnezyum eksikliğinden oluyormuş ilaç kullanınca geçer heralde Pazartesi kontrolüm var doktora söylicem ilaç yazar heralde
16Hatice Esindavulcu aynıyız😍 benim de geceleri boğazım kuruyor bel ağrım da var ama şükrediyorum iyiyim yine 🤗 kızım olacak inşallah. Sizin cinsiyet ne ?
Asyaq21 Senarsgnc bizde 25+1olduk Evt benimde öyle oluyor bu gecede öyle oldu azıcık ama bazen çok kötü oluyor yürüyemeyecek kadar
Esindavulcu Asyaq21 gecer insaallah ya benm seker yüklemesinde şeker de yuksek çıktı. Açıkcası korkuyorm bisey olcak diye.
Buketkucuk Senarsgnc bizde 25+4 haftalık olduuk dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda Rabbime bin şükür kavuşmaya az kaldı sağlıkla gelsinler🙃❤️🙏🏼