mavikelebek_ ya canm ayni bendede var oyle bi dert ama ped kullanmiuorm 90 derecede yikanmis atlet bezi kullaniyorm bide asiri yogun oluyor benmi doktpra anlatamiyorm aceba normal diyr 3 kutu fitil 1kutu krem ve 1 kutu antibiyotik kullandim faydasjni gormedim bildigin acik yesil krem geliyor bende oda okadar fazla fazlaki inan suan 38 +3 haftalik gebeyim korkularimda var norma dogum yaparken bebege bulasirmi bisey olurmu diye cati muayenesi olurken doktorun parmagina bulasacak diye utaniyirm ki bulasir lavoboda yilarken dusun elime geliyor biri perine masaji dedi yapmaya kalktim tipki elimi arko kreme daldirmis gibi aceyip fazla krem geldi esime dedim kolay dogum icin iliskj oneriyolar bir hafta once iliskiye girdik adam tiksindi kremsi yapi oldugugu gibi penisle beraber disa cikti ve su guzelligi var sperm vajinal dus etkisini yaratti sanki iliskiden sonra lavoboya oturdum kirem dokuldu resmen benden spermle birlikre tam 3 ay oldu yildim tiksindim artik ve ilk kez basima gelen bi drum 😒😒😞😞