ikicocukannesii Kızlar en son 32 de gittim 2900 dü bebişim şuan 35 haftalığım haftaya kontrol var bebişimin kilo alması için neler yapabilirim deneyip uygulayan anneler söylermisiniz
Ohaezgi ikicocukannesii pekmez kilo aldırıyor canım birde kuruyemişler ama bebeğinin kilosu haftasına göre gayrt iyi maşallah az değl
Demiralpmoms ikicocukannesii zaten bebeğinizin kilosu önde görünüyor. Neden kasıyorsunuz ki kendinizi
Ozge20ulu Ohaezgi ikicocukannesii benim doktorum pekmezi önermedi bı sorun canim diyabeti artırıyormus içerisinde toprakta olduğu için onermiyo
Son_17gun ikicocukannesii bebeğinizin kilosu gayet iyi neden kilo almasını istiyorsunuz son haftalar zaten hızlı bir şekilde kilo alacaktır
Duygusuz ikicocukannesii kilosu öndeymiş 32 de gittiğinizde bana 34. Haftada 2800 2 hafta önde az ye yoksa dogumun zor olur demişti Dr bende o zamandan beri az yiyorum bu hafta 36. Hafta 2950 gayet iyi dedi
ikicocukannesii Asenadgdvrn80 canım yanlış yazmışım 1900 dü 32 de 2900 olsa korkarım bende doğuma kadar 5 kiloyu bulur 😃
Son_17gun Asenadgdvrn80 29 diycektin sanirim 36 haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo alir canım hem doktor az dedi mi kilosuna
Bsra3456 Asenadgdvrn80 canım niye kilosu geri dktrn alalım denedi mi bende hastanedeyim şuan bir haftadır hiç kilo almamış sezeryanla alacala inşallah sıkıntı yasamayz
roserosey ikicocukannesii Kilosu çok fazla haftasına göre, bence ekstra bir çaba göstermeyin çünkü 4 kiloyu bile geçecek gibi duruyor. Bende aynı durumdayım benim bebeğimde çok fazla iri, daha fazla almamasını diliyorum fazla kilo sıkıntı bebeklerimiz için.
ikicocukannesii Son_17gun yok canım 1900 dicektim aslında ama yanlış yazmışım yeni farkettim zaten kendim zayıfım okdar kilolu olması imkansız
edanrr11 Ozge20ulu bende her sbaah ikı tatlı kaşığı pekmez yiyorum aç karnına kan yapsın diye , bilmiyordum diyabeti arttığını :(
Ohaezgi Ozge20ulu hı bende yüksek derecede kansızlık var beta telasami %50 bebeğimde de olma ihtimali var o yüzden kullanıyorum ben tüketmemi söyledi tabi bunun yanında envai çeşit kan ilaçları falan 😬🙈
karanfilll ikicocukannesii kilosu gayet iyi ben ilk doğumumda 38 hafta içinde 3 kilo doğum yaptım. Ki son haftalarda daha çok kilo alıyorlar. Bence normal devam edin kilosu gayet yerinde.
Mervee26 ikicocukannesii kilosunu daha da artırmaya çalışmayın. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki. Zaten maşallah epey önde bebeğinizin kilosu, gebelik şekeri varsa dikkat edin diyet yapın hatta
edanrr11 Bebeklerin kilosu ne zaman hızla artmaya başlıyor 30. Haftasından sonra örneklerle açıklayabilir misiniz kızlar bana