Makbule7995 99 gün kaldığında açtığım postu dün gibi hatırlıyorum ve şimdi son 29 günümüz kaldı 🥰 sanki son zamanlar geçmiyor gibi 😅 Sizlerin kaç günü var anneler🎀
Aselinannesi12345 Negüzel Maşallah nekadar az kalmış sizlerin özendim şuan sizlere benim daha 52 günler geçmiyo çok karamsarim allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🌹🌹
Makbule7995 Aselinannesi12345 hamileliğin ilk başından beri ben öyleyim insan hep korkuyor tedirgin oluyor koruma iç güdüsü işte annelikten kaynaklı galiba 🥰
sagsbry Makbule7995 son 27💛 inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🌼 önüme gelen herkes sanki yıllardır hamilesin niye doğurmuyorsun diyor🙄 keyfimden diyesim geliyor 😶
sagsbry Makbule7995 yok Bitanem şuanda hiç bir belirti yok.. Benim bebek bide ters o yüzden yukarıda sadece Midemin üzerinde baskı oluyor o kadar.. Böyle giderse sezeryan olacak suyu da azmış 😐 senin nasıl geçiyor?
Zeyzey1616 Makbule7995 yok canm daha çok şükür sancı fln yaşamadım hiç Yalancı sancı flnda bilmiyorum yani yaşamadgm hiç