Sevoeco25 canım Rabbim büyüktür dua et ümidini kesme benimde 1,5 sene olmadı benle gelen herkes hamile kaldı artık çok yoruldum her gece nefesim kesilene kadar dua ettim ağladım bazen gece saat 4 te kalkıp dua edip ağlıyordum akşamları 21 kuru üzüm bir su bardağın içine döküp tabi bardağın içinde su vardı üzerine üç ihlas Bi fatiha Felak nas ya şafi ya varis Ayetül kürsi okuyup sabah kalkıp içiyordum Enbiya süresi 89.ayetti okuyordum gerçekten dua ettiğimde istemsizce gözümde yaşlar geliyordu çok şükür Rabbim nasip etti hemde hiç ummadığım anda🤲 inşallah Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine sevgilim dediği efendimizin hürmetine semalarda yükselen Allahu Ekber isminin hürmetine yerde ve gökte bulanın ismi azamın hürmetine şuanda namazın üstündeyim namazımı kıldım kuran okicam elimdeki Kurani Kerimin yüzü suyu hürmetine inşallah inşallah inşallah hamilesin canım sana el açıp dua ettim içten dua ettim inşallah Rabbim elimi kapından boş çevirmez o dökülen göz yaşlarının hürmeti için Rabbim inşallah en kısa zamanda en kısa zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin amin amin amin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲