38+5 dün çatı muayenesinde doktorum enfeksiyon olduğunu fark etti. 3 günlük fitil ve krem yazdı. Aranızda bu rahatsızlığı son haftalarda hızlı atlatan var mı? Sürekli akıntım oluyor dünden beri

Sanirim ayni durum bende de var sislik gibi sanki duruyor. Idrar enfeksiyonum yeni gecti bende 38+3um haftaya gun aldim dogurucam insallah saglikla kurtulsaydik😱😱😱

ben yaşadım doktorunuzdan rica edin özel ilaçla vajinal duş yaptırsın size ve probiyotik versin

minnie123 benm vardı bu sebepten oğlum 5 gün kuvezde kaldı idrar yolu enfeksiyonu bebeğe de bulaşmıştı

30 haftalık oldum venimde geçen hafta vardı fitil verdi bide suda bikerelik eritmelik ilaç ben yuttum geçti.kotude birşey düşünmüyorum doktoruma güveniyorum ne dese yapiyorum

Alpmete hah işte arkadaşa bundan ötürü sordum doğum. Da değişiklik oldu mu die enfeksyon olunca normla doğumda çocuğa bulaşma riski yüksekmiş sanırım sizin normal doğum mu olmuştu

Nasippp hayır sezeryan olmuştum olmadı normal doğum ve buna rağmen bulaşmış ahh o 5 gün ömrümden ömür aldı rabbim sizlere yaşatmasın ama ben çok çok fazla. Da Su içtim doğuma bı hafta kala arttı yine yani tedavi olun geçmiş olsun

Nasippp ama evet doktor dedi doğum sezeryan olur eğer geçmese geçmedi sezeryan oldum yine de bulaşmış bebeğime

Nasippp aynen ben istemsizce içe içe çevirirdim , ama bı yanma bı acı herhangi bi belirti yoktu bende yine de varmış