Nundiyebiri Galiba bu gün başladı mercimek köftesi yedim erkendi de saati şuan alev alev oldu karnım ilkkez 12+2
[silindi] Teacher-mom ben hamile oldugumu ögrendiğim andan doguma kadar midem ynar ilkinde cebimde gaviscon la geziyordum bunda onu da içemedim mide koruyucu içiyorum o gecirdi hamdolsun gercekten cok kötü bişey
[silindi] Teacher-mom gercekten berbat bişey gecmiyo da dayanamıyosanız doktorunuza söyleyin ya gaviscon ya mide koruyucu versin
Teacher-mom [silindi] doktora daha yeni gittim ilk işim ondan mide ilacı istemek olacak yoksa hayat zindan olur bu böyle giderse
[silindi] Teacher-mom sağlık ocagı na da yazdırıyorum ben esopro ismi doktora gidene kadar en azından gün aşırı içebilirsin hafifletir mideni
Pln01 Teacher-mom benim ilk haftalarda olmuştu sonra hiç olmadı şimdilerde yine başladı şuan 28 haftalığım birşey yiyemedim midem yanıyor ağrıyor şuan çok kötü durumdayım 😢
kader_ozol Teacher-mom 14. Haftadan itibaren bi kereliğine bunun için acillik oldum 🤦🏻♀️ Mide yanmalarına rennie duo surup cok iyi hatta bire bir
Dlkelc09 Teacher-mom ilk 3 ay yaşadım 16.haftalar düzeldi. Sonra 24.haftalarda tekrar başladı öncekinden daha kötü ve yoğun sonra yine azaldı sabahları muz yiyorum kalknca direk o iyi geliyor bana
kader_ozol Teacher-mom bilirm o hissi dediğim gibi rennie duo surup bire bir yoksa benimde alev resmen🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️