Syr yaa cok üzüldüm eşinizin de yaşamasını. Bunu kimsenin yaşamasını istemem. Cok zor. Bende yavaş yavaş sanki iyileşmeye başlıyorum kokular hafifledi gibi. Ama hala yiyebildiğim cok az şey var ve hiçbir zevk almıyorum. Yemeklerin gercek tadını o kadar özledim ki anlatamam. Dediğiniz gibi bence de bu hızla yayılıyor. Facebooktaki grupta yaklaşık 600 kişi bu sorunla ugraşıyor. Cok az kişi de olsa 2-3 kişi iyileştiğini söyledi. İyileşenlerden biri her gün karanfil yağını bileğine sürüp kokladığını söyledi. Bir iki karanfil de yiyiyormuş. Ben de araştırdım bazı yağlar sipariş ettim. Okaliptus,çay ağacı,limon,lavanta ve karanfil yağı. Geldiği zaman denemek istiyorum. Cünkü coğu doktor bunun suan bi tedavisi yok psikolojinizi iyi tutun bol bol koku egzersizi yapın demiş. Bu sebeple doktora giden de cokmuş. Cünkü korona bittikten uzun bir süre sonra bunlar yaşanıyor. Düşünün ben haziranda olmuştum. Evet 3 ay hiç koku ve tat almadım ama sonrası için düzelmeler oldu. Sadece soğan,diş macunu düzelmedi. Sonra her şey bu koku oldu. Resmen bu iki kötü kokuyla yaşıyorum suan. Doktorlar geçicek diyormuş kalıcı bir durum olmadığını söylüyorlarmış. Ama sürec uzun olabilirmiş. Bunun hamilelikle alakası yok en başta dediğiniz gibi. Hamilelik belki bi tık daha hassas yapmış olabilir. Ama hamile olmasaydık da yaşayacaktık belli. O grupta bu sorunu yaşayan erkek, hamile olmayan bir sürü kadın var cünkü. Tek temennim bir an önce geçmesi hepimize sağlık diliyorum🙏🏼